uggsdrömmar

Här sitter nu jag och Malin ( http://brooklynbackyard.blogg.se) och dregglar över diverse uggs. Varmt och skönt om fötterna, dock knaske inte det bästa man kan välja när man bor i snöslaskiga sverige, men har det nånsin stoppat mig innan? Nu ska jag bara hitta en bra sida och klicka hem dom! Finns dock ett litet dilemma kvar, svarta i "original" modellen, eller svarta höga med snören? Båda är skitsnygga ju.

image29image31


nu!

Nu ska jag springa iväg och ha redovisning om Homeros, iliaden och odyssén. Wish me luck!

Jag och nagellack..

.. går ibland inte så bra ihop. Jag gillar att ha fina målade naglar, men det var just detdär med fina målade. Jag är värdelös på lagellack, visst det sätter sig på nageln. Men också överallt runt hela fingret i princip. Fast idag blev det lite bättre än vanligt faktist, övning ger färdighet!

P.S Och om ni undrar vad det är fär färg så är det depends minilack i färgen 103. D.S

oinspirerad onsdag

Jag är så oinspirerad, jag har inget att ha på mig (jaja kasnke att jag har det då, men det känns inte så!). I mitt huvud har jag den perfekta klänningen uppritad. Mörkgrå, ska knappt gå till knäna, rund ryggurringning! Det verkar som om det ska vara helt omöjligt att hitta en sådan, så det är väl bara att leta vidare. Nya stövlar vill jag ha med, vanliga svarta platta saker. Will be, efter jul!

inte utan min skinnis

Det är definitivt inte väder för skinnjacka ute nu, så varför propsar jga på att ha den ialla fall? Kanske jag gillar att frysa, eller så är det bara helt enkelt så att jag älskar den! Nej, imorrn får den faktist stanna hemma!

idol snart!

vaknade alldeles nyss, så jag tänkte spendera en timme här innan idol-reprisen drar igång. Såg ju inte det i fredas så då måste jag ta igen det nu. Men hur fasen kunde Daniel åka ut? Och Andreas stanna kvar.. HUvva!

myslördag

ikväll har jag myst med Ida, hon är en riktig mysis. Tyvärr skulle hon hem så tidigt för hon har match imorrn. Jag skulle ju egentligen också ha spelat men såklart så kna jga ju inte göra det p g a min lilla fot. Menmen, jag överlever ju.

lördagstripp på stan

image28


Dålig bloggning den senaste veckan,
men jga har legat hemma med feber så jag har inte varit alltför inspirerad.

Idag gick jag en liten sväng på stan när jens började jobba, jag hade tankarna inställd på ett par skoletter från wedins, men jga kunde inte riktigt bestämma mig om jag verkligen ville ha dom så dom fick stanna kvar på affären. Istället gick jag en tripp förbi hm och köpte en kofta (som på bilden, fast min är svart), en brun klänning och en mörkgrön mössa. Jag behövde faktist en mössa! Dessutom har jag skänt ett par kronor till röda korset, så jag har inte bara gjort mig själv en tjänst. Nu ska jag gå och måla naglarna!

taxfree!!

Min bror ska ut och resa och det betyder att han har fått en taxfree-katalog! YAY! Jag ska kika igenom den en snabbis och sen är det dags för house!

iskallt!

AAAHH KALL!!! Patrick (som precis har vart ute i kylan) kommer in och vad gör han? Självklart ska han stoppa ner sina händer på min rygg så att jag fryser ihjäl!!!!!!!

Thor med ett h!

Ja Tor jag gillar att skriva ditt namn med ett H!! Sådetså!

söndag

Asch vilken trött söndag, jag har ingen ork alls, särskillt inte till att gå i skolan imorrn. Jag och Jens har ungefär legat i sängen hela dagen och myst, jag gillar när vi bara ligger där vi två! Snart ska jag åka hem och ta reda på massa kläder som ligger slängda i min fotölj, men första ska jag krypa ner bredvid Jens ign.

goodie

Ah, vilken söt film! Och vääääldigt rolig! Eddie murphy gör hela filmen! Nu ska jag jag välja en ny film och krypa ner i sängen, vafasen ska jga se då? Finns ju typ 700 filmer att välja på (okej, kanske inte riktigt, men nästan!)!

innan

Innan jag börjar med shrek så måste jga bara påpeka att rosebud salve må vara bland det bästa som finns, men varför måste burkarna vara så jäkla svåra att få upp? Jag får aldrig upp min. Bara idag har Jens fårr öppna den två gånger! Den borde finnas i en såndär enkel burk som man bara öppnar på ena sidan, då hade jag varit helnöjd

myspys

Det har varit en riktigt trevlig lördag idag, var nere hos pojkens syster som fyllde år (grattis!) och fick reda på roliga nyheter! Vi har bara myst och pratat hela dagen, härligt. Nu sitter jag här ensam hemma hos honom medans han är inne i stan och tittar på sverige - spanien på o´larys, undra hur det går. Nu tänkte jga dra igång shrek 3 (jag älskar shrek!) och bara mysa!

lördag morgon

Jens sover fortfarande, men jag tror att han får sova en liten stund till innan jag väcker honom. Jag har ju faktist redan väckt honom en gång idag, när jag inte ville gå till jobbet i snön. Nu ska jga ta och läsa lite bloggar och duscha och sånt skit!

idoldags

Åh nu är det snart idol, skojjigt! Lite slusch och värme i vardgasrumsfotöljen = perfa! Jag har verkligen inte orkat med någonting idag, jag har pluggat lite och sedan bara lodat framför tv:n. Såg finalen på top model 4 för typ 511 gången, men denna gång på danska trean. Det är hysteriskt roligt att höra hur deras språk låter, svårt att fatta att svenska och danska är släkt när man hör det.

Men fredagen är inte bara bra för att det är idol och helg, den är också bra för då får jga äntligen träffa min älskling! Eftersom han jobbar så mycket på veckorna så hinner vi ju inte ses, därför är fredagarna så bra! Nu blire idol! Vem åker ikväll? Jag hoppas på att Andreas åker, kommer att stå mellan han och Mattias, men Andreas håller inte. No way, hem med han!

heliga fredag!

Äntligen är det helg! Fredagar är så sköna, bara till skolan ett par timmar och sen hem. Helbra! Hade basket på idrotten idag och det var skitkul, äntligen får jag använda min fot litegranna. Ska egentligen ta det jätteförsiktigt nu i början men det är så skönt att vara igång igen så jga tror nästan att jga tar en joggingsväng innan middagen.

Jag har ett litet problem jag (surprise!!), min hårrfärg blir aldrig riktigt rätt. Jag vill ha det i en kall mörkbrun färg som nästan skiftar i svart, emn det vill aldrig bli den nyansen. Egentligen vill jga inte gå till en frissa för att färga, eftersom det är så dyrt, men snart har jag väl inget val. För det ska vara rätt färg!

insperation

Stog inför ett dilemma idag, köpa en ny mössa (väldigt fin, gick precis över öronen med en rad knappar på, ungefär. Fanns i alla möjliga färger men jag var lite sugen på en lila eller fega lite på en svart.) eller en ny dag creme, vilket var väldigt behövligt. Bestämde mig till slut för en ny dag creme, hittade nivea visages AQUA SENSATION på kick för 50 spänn, som hittat!

Sitter och tittar egenom lite för mig nya bloggar. Man blir väldigt inspirerad och jag tror att jag har hittat min drömlugg. Det var en mörk tjej som hette Crystelle om jag inte misstar mig, hur snygg lugg som helst! Tyvärr får ju inte jag den sortens lugg, men jag är ganska nöjd i min ändå. fast det är inte utan att man känner att nu är det dags att skaffa en kamera så att jag kan dokumentera lite och göra bloggen lite roligare! Det får blir första prioritering efter jul!

puh, nudå?

Okej, jag hade några få problem med att få in loggan så det blev riktigt, jag tror att jga och Thor hade tagit bort lite för mycket koder först. Allt det som finns på sidan, ni vet alla datum, sök och titlarna på alla inläggen försvann, men jag fixa´t! Hoppas jag ialla fall, nu måste det väl ändå funka!

såpp

Sådära, nu är den liktiga loggan på plats, kasnke att den är lite liten? Näe, det blir bra ^^ Jag tycker ialla fall att den är skitsnygg, tack Thor!!

bara tillfälligt!

Okej, för er som nu undrar varför jag har en zombiehamster som logga så kan jag meddela er att det är bara temporärt! Thor hjälpte mig eftersom jag vill lägga in min nya fina logga där men eftersom jag inte har den på datorn här på skolan så fick jag ta en bild som jag redan hade. Därav zombiehamster som logga. Ska ändras snaras när jag kommer hem!

villhem!

Just nu vill jag bara gå hem, krypa ner under täcket med min nya SOLO och bara mysa. Å vad jag längtar tills jag kommer hem!



LPs

När jag flyttar hemifrån ska jag ha LP-skivor på min vägg, satt och läste en blogg och en tjej hade gjort så. Så sjukt snyggt, så när jag flyttar hemifrån så blir det LPs för hela slanten!


så bra!

JAY! Mando diao är sååå jääkla bra nu!
http://www.youtube.com/watch?v=21rarBprNXI&feature=related

allt registreras

Ojoj, jag har precis haft en lektion i mediekommunikation och det var vääldigt intressant, men samtidigt lite skrämmande faktist. Visste du att vem som helst kan kräva ut alla våra personuppgifter. Detta är alltså lagligt. Hela din vardag registreras på datorer, t e x när du öppnar en garagedörr med ett kort (typ jobbkort eller liknande), när du tar ut pengar på bankomat, köper nåt med kreditkort, lånar bäcker på bibliteket, you name it. Shit!
   
Fortsätter utvecklingen på dtehär viset så kommer vi snart inte ens kunna gå ut med hunden på kvällen utan att det registreras på en dator. Är det så vi vill leva?

äntligen klar!

sköönt! Äntligen har jag skrivit fotoprovet som jga har oroat mig för ett litet tag. Det gick ganska hyffsat tror jag, hoppas att det gick bra. Det är väldigt skönt att få det ur världen!

falskt alarm

detdär med tänderna alltså, det var väl bara nåt tillfälligt igår och inget hål. SKÖNT!
  Nu ska jag leta fram ett recept på riktigt spagetti carbonara på internet, men jag har ju tur för om jga inte skulle hitta något så är det bara för mig att ringa till Jens och fråga. Hih sicken tur jag har!

AJJE!

OH NOO!! Jag upptäckte precis att det ilar lite i en av mina tänder, tänk om jag har hål? nejnejnejnejnej, jag vill inte ha hål. Jag vill inte borra, jag vågar inte! Snälla, säg att det inte är hål!

måndagen so far

En hyelt okej måndag so far, var inte väldigt trött imorse utan kom ur sängen utan problem. Promenerade till skolan i snön, det var hur mysigt som helst att bara strosa på medan det föll mjuk snö runt mig. Gick t o m bra med foten.
   Jag och Patrik har förberett en powerpoint presentation hela förmiddagen, den är nästan helt klar nu, sen ska vi bara läsa egenom texten innan vi presenterar det på onsdag. På tal om onsdag så har jag ett fotoprov då, huvva det är ju svårt! Fast det ska nog gå bra, hem och plugga!

Btw, vad tyckte ni om att Christoffer åkte ur idol? FEL tyckte jag! Andreas MÅSTE åka snart, annars blir jag knäpp och rycker av allt hår på huvudet! Han är inte bra, ut med han!

har du någonsin?

Har du någonsin undrat hur en hamster-zombie ser ut? Jag har svaret!image26

jackjakt

Huvva vad jag är trött nu, jag vill gå hem! Men jag får inte, inte förrän halv fyra... SUCK!! Jag måste köpa en vinterjacka med, vad ska jag ha för jacka då? Det är ju skitsvårt att hitta jackor, särskillt vinterjackor. Jag är nog alldeles för kräsen för sånt. Jag får bege mig ut på jakt!

Here you go!

Patrik ville att jag skulle skriva lite om honom här, så here it goes!

Patrik "vonolati" (hans mamma hette faktist så en gång i tiden) Nylund går i min klass. Han är faktist en ganska festlig kille, jag gillar honom! Något riktigt imponerande om honm är att han är "egen företagare", alltså han är registrerad och så, men jag vet inet vad det är han egentligen gör. Patrik, vad gör du i ditt företag?
  GE MIG JOBB!!  Jag kan sitta i kassan på ica om ni vill! Eller jag kan jobba på reultat, nån som jobbar där som kanrekommendera mig? Eller nån som har ett annat jobb i härnösand att ge mig? Jag är duktig, jag lovar!

trött, hungrig och torsdagsless

tokseg morgon idag.. klev upp alldeles för sent och hade en knapp halvtimma att blir klar på imorse. Jag orkar egentligen inte med torsdagar, de är nog veckans jobbigaste dag tätt följt av måndagen. På torsdagar vet man att snart är det helg, och just därför så släpar den sig fram som en snigels snigel och tiden tickar en minut fram och två bak.
   Hungrig är jag också, undrar vad det blir för lunch, jag hoppas verkligen att det är något ätligt, annars svimmar jag!!

ja må han leva, ja må han leva..

ja må han leva uti hundrande åååårr!!!!!!!  GRATTIS ÄLSKLING!!


bilder

Jaha, nu har jag stått och gapat i 500 år! Eller ja, kanske inte riktigt, men ett tag ialla fall. Vi skulle göra ett skivomslag så det var bara att ställa upp och gapa. Alltid lika kul, ni får se bilder senare!

sengångar-Therese i farten igen..

Nej nu är det snart dags för House!! Måste slänga ner alla saker från sängen, dricka ett stort glas vatten (min hasl är som en öken) och bänka mig i sängen. Allt detta kommer med största sannorlikhet att ta en kvart eftersom jag tar mig fram som en sengångarne..

dilemma

Jaha, jag har ett litet dilemme imorrn, hur ska jag ta mig till skolan? jag har tre alternativ: A) Gå. Men då kommer jag att få skitont i foten och dne kommer att svullna tills det ser ut som om jag har en gris på benet. B) Buss. Hem för att hinna till skolan i tid måste jag ta bussen som går kvart över sju.. Då måste jag ju sitta på skolan i en timma innan jag egentligen börjar. C) Ta moppen. Känns lite riskigt eftersom det antagligen kommer att vara isigt och jävligt.. Jaja, vi får väl se hur jag löser dettta :P

minfot minfot

gasch vad jag fryser! Det är iskallt ute och när man kommer in är det fortfarande kallt! Gick ner på stan på lunchrasten, gick gasnka så bra att gå. INte särskillt fort elelr så, men ganska bra! Nu ska jag ah engelska!

skola snart..

men först lite Bon Jovi till frukosten!

heltrevlig lördag

Gårdagens besök på Amenta (resturangen) ar supertrevligt! Hur god mat som helst, jag åt först en laxrule som förrätt och den var supergod. Sen å jag tortellini med oxfile och gorgonzolasås till varmrätt och till sist cheesecake mot björnbär till efterrätt. Mumma!!! Sen hade jag ju trevligt sällskap med och det får ju inte glömmas bort! Synd bara att vi int kunde bowla innan.

snösnösnösnö!!

Här vare snö! Ja alltså, inte så mycket men ialla fall lite granna. Blev lite chockad när jag vaknade och så var det alldeles vitt utanför fönstret. Mamma skjutssade mig till jobbet i morse, men sommardäck på bilen. Nerför var det ju inga problem (jag bor överst på en lång och väldigt brant backe) men upp igen det lite problematiskt.. Vi kom nästan upp första gången.. Det var bara att backa hela vägen ner igen och göra ett nytt försök. Det gick inte fort men vi kom upp! Hallelujah! Och inte behöver jag några kryckor alls idag heller, i o f s så gör det lite ont och jag kan inte gå riktigt men vafasen, det kommer!
   Och om fyra timmar ska jag och Jens gå på resturang! Han fyller år i veckan så vi ska fira litegranna, men han får ingen present än, han får vänta som alla andra :D

iaf en bra kväll

Ja, dagen började ju inte jättebra med ond fot och amrdrömmar om jätteskalbaggar, mer om dte någon annan gång. Men jag behövde inte spendera kvällen själv iallafall, Emmelie och Johanna kom hit för middag och kvällsmys. Vi har sett på idol och spelar geni, jag vann! Nu ska jag gå och kolla vem som kommer tvåa. See ya!

P.S vafasen hade dom gjort med Andreas lugg i idol?! :O Såg förjävligt ut.. UT MED HAN!

P.S 2 Sam var ju bra idag! Daniel var också bra! Och Amanda. T o m Marie var bra! Shit! Christoffer med! Mattias var sisådär, Andreas gillar jag inte alls..

gogogogo!

Okej, nu ska jag försöka att duscha med ett (fungerande) ben och jag måste skynda mig! Om 15 minuter så börkar våra värsta år! Vill inte missa, hurry up!

fortfarande..

Jaha, dag 587 (nästan) som jag måste sitta här och inte kunna göra någonting alls.. Har fortfarande ont, det är nästan kul. Jag kan ialla fall stödja lite försiktigt på benet så det kommer att bli lättare att duscha idag. Jag får väl se det positiva på dethär, om jag kna hitta nåt vill säga.

vad saknar jag?

Oj vad jag saknar nu, saknar och längtar! Jag vet inte riktigt efter vad, eller jo, mestadels så saknar jag ju Jens, men det är ju vardag för mig. Jag saknar i fem-sex dagar, sen gåår det en eller två dagar som jag inte saknar, och sen saknar jag igen! Men domdär två dagarna på helgen, dom är rätt bra dom :)
   Men nu är det faktist nåt annat jag saknar.. Vafasen kan det vara då? Det skulle ju kunna vara så att jag sanar min fot som faktist sitter där, men som ändå inte går att använda.. Eller så tror jag att jag saknar bara för att jag inte kan göra något. INGENTING kan jag göra, eller jo det var inte riktigt sant. Jag kan ju sitta här, stappla till soffan och ligga där. Det är ju alltid nåt.

Eller kan det vara så att det är säsongsstart för Medium ikväll? En av de absolut bästa serierna (ligger delad etta med House för tillfället) som finns! Jag älskar medium! En skadad fot, lite cola och en timmes medium, kan kvällen bli bättre? Ja det är ju klart att den klan, men endå! MEDIUM MEDIUM!!

jag gör framsteg

jag kan gå!!! Visst det går inte så fort och jag ser ut som en 90-åring på promenad, men jag kna ialla fall ta mig framåt utan att använda mig av kryckorna! Halleluja!

det blåser..

och knakar och viner här. Som vanligt i Härnösand så blåser det konstant dag efter dag! Men kanske extra mycket idag? Hela huset knakar och jag bor inte ens i ett såntdär gammalt knak-hus.. Nej nu ska jag nog krypa ner i soffan med en kopp te och tycka riktigt synd om min fot.. Ja så får det bli!

sugen!

Shit vad sugen jag blir på att åka ner en sväng till huvudstaden och ta en riktigt svängom bland alla fina butiker.. Sitter och tittar lite på bloggarna till tjejerna som vann 5000 att shoppa för på vr.com. Jag blir så himla avundsjuk, skulle lätt byta med dem. Jag hoppas att dom hade det väldigt trevligt ialla fall.
   Dessitom känns det ju ganska avlägset att åka och shoppa, jag som först och främst inte har så mycket pengar att shoppa för, jag måste skaffa ett jobb på sidan om skolan! Och dessutom så har jag ju denhär jäkla foten! Förlåt men jag MÅSTE få klaga litegranna. Sen vill jag ju ha en ny kamera! Kanske måste kompromissa lite där.. Det blir nog inte dendär svindyra systemkameran som jag egentligen vill ha. Men hey, dte är ju snart jul. Vem vet vad tomten kommer med?

P.S JOO det är snart jul! Bara två månader kvar och då är det snart! D.S

fortfarande ajaj!

Okej, för er som vill veta så är det inte särskillt lätt att duscha när bara en fot fungerar.. Man blir rejält trött i vänster fot och höft, alltså inte den förpestade sidan då, och sen blir man riktigt less med. Och kryckorna sen, usch vad jag hatar dom! Nu har jag bestämt mig för att inte använda dom och gå själv istället. Det kommer att ta lång tid och det kommer att göra ont, men jag vill bli frisk! NU!
  
Utöver foten så känns det ganska bra, kan dick inte säga hur det känns med håret för jag har inte kunnat leka särskillt mycker med det. Nåja, imorrn blir det nog bättre!

RSS 2.0