inga kvar?

Morden i Midsummer är en så härlig sommarserie, men människorna som bor där borde börja på att ta slut vid dethär laget. Min bror räknade ut att under alla år som serien visats så borde fler än 400 personer ha dödats. Så antingen är det inte många kvar där, eller så förökar de sig lika snabbt som kaniner. Utöver det, ett helt godkännt program ikväll,inte det bästa jga sett men helt klart godkännt.

Det näst bästa

Har ägnat den senaste timmen med att ligga i jens badkar och läst "lovligt byte" av Janet Evanovich. visserligen ville ju jga läsa klart den nyaste  Hary Potter-boken som jag har börjat på, men eftersom  mamma har betalat boken och ocksåläser den fick den inte lov att lämn huset än, så då nöjer jga mig med denhär istället.  Och det gör mig inget.
    Men jag är så himla sugen på att ta en av Morfars (alltså Marcus) ubersöta små luddiga fuzz-bollar till kattungar och ha den hemma. Tyvärr så kan jag ju inte göra det, men när jag bor ensam så blir det en kattunge. Egentligen vill jag ju helöre ha en hund men jag tror inte att jag  riktigt kommer att ha tid med en. Så då får det bli en katt istället, för jag kna inte vara utan sällskap när jga är ensam. Måste ju ha ett djur. Nu ska jag nog åretgå till  lovligt byte och läsa om hur Stephanie Plum gör bort sig rejält!

Nytt

uyuy vad jag känner mig handikappad.. Min rygg värker så jäkligt att jag nästan inte kan röra mig. Som tur är, är den riktigt hyffsad vissa perioder. jag känner mig som en gammal tant, det är de som brukar ha ont i ryggen. Inte unga, krya 17-åringar. Menmen jag får väl skylla mig själv när jag inte bär korrekt när jga jobbar. det är tur att jag har semester nu så att jag inte får mer ont. Var bara tvungen att klaga lite, alla blir ju lite less på m8ig om jag nämner ryggen här, men sen så tror jag inte att dom riktigt förstår hur ont jag har. eftyersom det siutter i ryggen så syns det ju inte.
    Annars så har jag färgat håret på jens idag, det blev brunt. Ganska mörkt. Det blev riktigt, riktigt snyggt. Nu har vi båda nytt hår, för jag själv är nästan blond nu, efter två omgångar av  slingor. Jag är inte helt säker på att jag gillar det, emn det får vara som det är ett tag ill. Sen får vi allt se.

kattkattkattkatt

jag vill vara på yran! Varför ska jobbet ställa till dte så mycket ibland? det hade varit så roligt att vara där, men samtidigt är det ganska skönt att vara hemma med. Nu ska jag krypa upp i morfars (nej inte min morfar, utan marcus) men Emmelie och Johanna och titta på hostel, yes! Och morfar har de sötaste kattungar jag nånsin sett! Åh dom ska ge bort den svarta och jag vill ha dne! Snälla Jens, du vill ju ha en katt, ta den!! ;)

Den får en 4!

Är nyss hemkommen (till jens) efter premiären av Simpsons - the movie(!), den var rolig! Som bara den! Okej, jag hade kasnke lite för höga förväntningar efter att ha följt serien i några år, men den var absolut klockren! Fyra av fem, utan vidare. Om du inte har sett den så spring och se den så fort som möjligt!

Förutom filmewn så har detta vait en väldigt bra dag! Varför? Jo, eftersom jag jobbade min sista dag idag! Och för att jaghar hittat ett sätt att stretcha ryggen så att värken avtar. Härligt! Hoppas bara att resen av sommar fortsätter lika bra.

snart fädig!

Uyuy, vad jag är trött i mitt huvud. KOm ganska nyss tillbaka hem till jens efter jobbet. Det var tungt att kliva upp imorse. Kan inte bestämma mig om jga ska krypa ner i den varma sängen bredvid honom eller om jag ska sitta kvar här. Hmm.. sängen lockar mest!

den sista måndagen

Trots att måndagar utan tvekan är den absolut jobbigaste dagen på hela veckan på jobbet, så gick dagen väldigt fort och lätt. Kanske var det för att det var mindre att göra än förra veckan, eller för att det är den sista måndagen innan jag får semester helt! Jag tvivlade starkt på att det skulle bli en solig och varm dag imorse när jag klev utanför dörren. Himmlen var täckt av moln och det låg en så tjock dimma att man inte ens kunde se ner till vägen från Jens lägenhet. Trots det blev det en väldigt solig dag! Härligt, mer sånt.

Annars har jag fixat lite papper och sprungit en vända på stan idag. Hittade så många fina saker som jag vill ha och det slutade med att en rutig klänning och ett svart halternecklinne fick följa med hem.

klädproblem

Stadsfesten ikväll, kan nog blir riktigt kul. Docj inga bra band eller artister.. smalare än Thord brukar ju iófs vara ganska roliga att kolla på men Agnes är väl ingen höjdare direkt. Iaf så har jag klädproblem redan nu.. Jag har ju inget att ha på mig idag heller.. Eller så har jag väl för mycket att välja på att det endå blir jobbigt. I veckorevyn fick man "kika in" i Elin Lantos garderob, jag skulle då inte ha sagt nej till den. Småckfull med alltmöjligt.

Hoppas verkligen att dte inte börjar att regna, det var soligt imorse när jag åkte och jobbade och nu är dte lite molnigt, tvätten hänger ute också så det får inte börja regna!!

tillbaka

Jag har känt mig väldigt hängig och nere de sista veckorna, jag vet inte varför. Huvudet har värkt och jag har kunnat sova hur mycket som helst. Nu tycks det dock vända! Äntligen! och om bara en vecka är jag helt ledig resten av sommarn. Längtar!

hemska virus

läste nya nummret av vecko revyn och där fanns det en artikel om 20-åriga Anna, hon åkte på semester till USA, hade ett one night stand och kom hem med HIV. Usch vad jag tyckte synd om henne! Så tänk på det allihop, använd kondom!

Suck

Jag gillar inte sommar-vikarier! Med undantag av mig själv då, för de har inte koll på nånting, och dte tar vi visst en evighet att hitta en litet (men ack så viktigt) papper. Menmen, dte löste sig ju tillslut, även om dte tog nästan två extra timmat för mig. Nåja, nu har jag varit arg nog över dtedär så nu kan jag släppa det.

Nu börjar det att lukta mat här i Jens lägenhet, underbart jag är hungrig! Har ju bara ätit lite nudlar idag, för en sisådär 1000 år sen.

åskan!

Usch, vad det mullrar ute.. Jag som är livrädd för åska! Huga.. jag som är ensam.. Kan ske borde stänga av datorn nu, vore ju lite synd om den brann upp.

jag är på g!

Verkligen, nu vill jga ut i spåret och springa ett varv, men denhär känslan avtar så fort man kommer utanför dörren för dte är stekhett! Klagar absolut inte över att dte är varmt, jag får helt enkelt vänta tills ikväll med att spinga och njuta av värmen medans den finns.

Btw, såg nya Harry Potter-filmen igår. Den var faktistriktigt bra, men efter att ha läst boken så var mina förväntningar högre. Dessutom är det ett minus när de ändrar viss del av handlingen i filmen. Menmen, den blev defenitivt godkänd.

Värdigt

Begravningen igår var så himla fin.. Och sorglig. Kyrkan var fullsatt och jag kan lova att alla grät, inte minst jag. det var många som ville säga adö till Patrik och lägga en blomma på hans kista.

jag vill sova!

Uuusch vad jag är jobbig ibland! Jag bad Jens att väcka mig när han skulle åka (alltså mellan 7 och halv 8) och dte gjorde han. Och jag då? Jag somna om på en gång, nu är klockan halv tio och jag måste skynda mig hem och duscha och så. Tur att det inte är så bråttom, jag har ju ändå 3 ½ timma på mig. Puh!

Vad har man på sig på begravning?

nej uscha, imorrn ska jag gå på begravning.. Det är inte någon väldigt närståend med det är endå lite jobbigt, sen vet jag inte vad man ska ha på sig på begravning heller. jag har ju aldrig varit på nån, fast det kanske inte är så väldigt viktigt för dte är nog inte så många som kommer att tänka på mina kläder.

aldrig vinst

Jag hatar hjärter! Ni vet, detdär kortspelet som alltid finns pådatorn. jag vinner ALDRIG och jag kommer aldrig tvåa heller.. Om dte går skitbra så kommer jag trea av fyra spelare.. skit! Nu måste jag göra nåt avslappnande.

sol idag igen?

Tror banne mig att det är sol ute idag med! HAH, andra agen på rad och det måste utnyttjas! Ska snart dra mig hemmåt och sola!!

SOOOOL

Hah, äntligen är det sol! Nu ska jagh lägga mig ute i solen och läsa SOLO, sköönt!

myskväll

Idag har jag och Annika haft myskväll. Vi lagade skitgod mat (fläskfilé, pasta och sparris, mumma!) och sen satt vi och snackade skit hela kvällen. Jag gillar sånt! Nästa gång lär vi bara vara flera. Nu sitter jag hemma hos Jens och myser, och längtar efter skor från asos.com, jag vill beställa nu, men jag får vänta tills i augusti tror jag.,. Det är ju så långt dit! Nu ska jag gå och vara social med min älskling!

fullt på sängen

Och när det gäller garderoben så har jag fått ut allt och sorterat det, men det ligger kvar på min säng..

regn igen

Ih jag har blivit störtkär i de finfina skona på asos.. Damn! Nu kommer jga ju inte att kunna tänka på nåt annat och de lär väl sluta med att jag köper dem.. Eller, ska jag verkligen göra det? Vi får allt se, för de är ju typ mina drömskor bara, men ibland måste man hålla igen lite.. Men hur lite då?

Jag drar mig verkligen för att gå ut och springa i dethär vädret.. Inte tilltalade alls.. Jag vill inte! Men jag ska! NU!

fotboll

Nu har jag suttit här ett tag och spelat backpacker, jag var riktigt duktig och fick flera,flera jobb! Nu ska jag sätta mig i soffan med Jens och se hur det går för AIK mot elfsborg.. Frågan är bara hur glad han är nu när AIK ligger under

årets höst, tristare än vanligt?

Hm, var INTE överförtjust i ellos höst-vinter katalog. Det mesta var senapsgult och höstrött.. Nej, jag hoppas verkligen att det kommer annat än de i höst. Jag vill inte göra hösten tristare än vad den är. Dock fanns det väldigt fina pumps i katalogen, men det var nog det enda jag gillade, förutom några vanliga basplagg, men de kan man ju få tag på var som helst så varför chansa och beställa från internet när man kan prova och veta exakt hur de sitter i affären. Nej, jag hoppas på en roligare höst!

kallt!

Har nyss kommit en efter en vääldigt blöt springtur. Så fort jag klev utanför dörren så började det att spöregna, men eftersom jag redan var ute så sprang jag min vända innan jag gick hem. Till min förtjusning såg jag att den nya ellos-katalogen hade dumpit ner i brevlådan, ska kika igenom den direkt efter min välbehövliga, varma dusch!

uppdatering av garderobstädningen

alltså.. nu är garderoben tom, helt tom bara några skor som står längst ner. Kläderna ligger i en stor hög på sängen (de som ska vikas och stoppas tillbaka in), en stor hög på golvet i hallen (det som är fult/för stort/för litet/bara inte vill ha) och en stor hög i tvättstugan (det som väntar på att tvättas). Tar nu en liten paus för att återhämta mig lite innan det är dags att vika,vika,vika! Det borde inte ta allt för lång tid. Sen är dte bara resten av rummet kvar. Sedan dammsuga hela huset..Gogogo!

jag vill ha allt, tack

Varför,varför,varför skulle jag till asos och kolla? Nu vill jga ju ha allting.. Jag skulle defenitivt inte tacka nej till en stor, grå, oversizead t-shirt med stort tryck på.. AH! Jag gillar t-shirts med tryck på. Och jag skulle defenitivt plocka upp ett par röda sandaletter om någon skulle kasta dem efter migm snälla kan inte någon kasta dem efter mig? Helst ett par 39:or, hm.. är det 6:or när det blir brittiska stolekar? Eller är det 8:or.. Nej, jag skulle ju städa garderoben!

moln,moln,moln, vart är solen?

Har hela min måndag planerad, eftersom himmlen är  täckt av tjocka, fula moln så känns det inte direkt som om man vill vara ute.. Nej, men först och främst ska jag ut och springa ett tag, eftersom det är så svalt så kan jga springa såhär mitt på dagen. Efter det så är det dags att städa gaderoben, det behövs verkligen! Måste rensa ut allt som inte ska vara där, eftersom jag har kläder som jag använda för en sisådär 1000 år sedan så kommer de att åka raka vägen ner i soporna. Japp, sen väntar resten av huset.. Det är vad jag har att se fram emot, men först ska jag kila på skor på asos, hmm undrar hur stolekarna är där, nån som vet?

nästan felfritt

Ja, matlagningen gick nästan bra, förutom li9te brännd mjölk och liknande.. Hoppas dock att det smakar bättre, för jag ska kila och käka nu.

träning ger färdighet

Ska precis till att laga mat, Jens mår inge bra så då tar jag över.. Det är inte alltid lätt att laga mat till en kock, särskillt när jag inte alls kan laga mat. Fast jag har ju faktist blivit duktigare nu när jag har lagat mer mat, det blir pännande att se hur det hela slutar.

Annars har jag idag haft lite kontakt med en gammal kompis som jag inte har sett sedan vi slutade nian, vi ska ses nån dag och åka och bada eller liknande. Det ska bli roligt! Nu ropar magen efter mat.

nästan

Sahara igår var nästan så bra som jga hade väntat mig, även om de inte spelade min favoritlåt - Keep calling my baby och så spöregnade det så vi var verkligen dyblöta, så jag hade inte så mycket till val när jag kom hem till Jens vid två på natten än att gå raka vägen till duschen för att få upp lite värme. Men men, jag överlevde.

Sen kan man ju inte åka till svall när det är rea utan att köpa någonting, så det blev en stor, lös, solgul t-shirt med tryck på. Äntligen något gult, nog det enda gula plagget jag äger.

Ska egentligen sitta i soffan och titta på film - en natt på museeumet tror jag att den hette, ni vet den medBen Stiller, men den gjorde mig så nervös så jag orkade inte titta nå mer.

fortfarande ny

Oj, vilken chock jag fick imorse! Sen kom jag ju på att jag hade gjort nåt för att det skulle se asnnorlunda ut i håret, hehe.

Idag ska vi ner till s-vall! Jippi! Jag har en plan uträknad i mitt huvve för att jag ska hinna med den bussen som går 16.20 dit ner, när jag egentligen slutar 16.00. Jag vill ju hemoch duscha och så först så då tänkte ju jag att jag är smart och tar min lunch klockan tre så jag hinner hem.  Nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen och sen ska jag ta bort det rosa lacket jag har på finrarna och ersätta det med glansigt.

helt ny

Nu sitter jga här helt nyfärgad i håret. Annika var snäll och blekte en massa slingor i mitt hyfsat mörka hår. Det var roligt och lite spännande med förändring, för jag har ju sett precis likadan ut hur länge som helst. Jag blev väldigt nöjd! Bild kommer någon gång senare.

Deja vu?

Min onsdagsmorgon ser nästan precis ut som tisdagens, klockan tickar iväg och här sitter jag med dyblött hår och är inte ens halvfärdig. Enda skillnaden är att jag nu sitter hemma hos Jens istället för hemma hos mig, men jag är fortfarande ensam.

Men lite sur är jag allt, jag ville ju hitta ett par snygga jesus-sandaler på rean men här i stan verkar det inte finnas ett enda par! varför? Har jag tur får jag kanske springa en liten sväng på stan i sundsvall imorrn.. om det hinns vill säga. Nu måste jag kila, hejpa!

Det var på tiden

Yes! Äntligen åkte Melissa S ut ur pussy cat dolls-serien, det var verkligen på tiden. Gillade verkligen inte henne

Sitter nu hemma hos Jens och vi har ägnat de senaste 24 minuterna med att sjunga gamla godingar, det har varit allt från Toni Braxton, Mariah Carey, Whiyney Huston och Leeann Rimes. Nu: Jag hugger i sten med Lars Winnerbäck. Jag gillar den, den är så mysig.

Frissörbesöket idag gick finfint, skulle ju ändå bara klippa bort allt slitet så att det blev fräscht och fint. Nu måste jag bara hålla det. Mycket inpackningar och solskydd är vad som krävs. Fick lite banna, för få frisörbesök (typ tre stycken de senaste året) och alldeles för mycket plattande. Men jag vill ju inte ha mina böjar.. Men jag får försöka härda ut, för jag vill ju ha fint hår! Och nu har jag blivit nervös igen, ska slinga håret imorrn, tänk om det blir oranged.. Då färgar jag över det på en gång! Jaja, tiden får utvisa P

Nu längtar jag till på fredag klockan 19.00 då jag är placerad i sundsvall när Sahara hotnights spelar, jippi! Hoppas att dte blir lika roligt som förra året när det var The sound, men helt ärligt, vad kan gå fel när det är Sahara? Precis, absolut ingenting.

tidiga morgon klockan nio

Uyuy.. Jag vill sova! Åtta ringde klockan, men jag (som aldrig kan kliva upp) masade mig upp vid kvart i nio, klev in i duschen så nu har jag vaknat. Hmm, klockan är nio nu och jag måste kila om en halvtimme, istllet för att göra mig färdig så sitter jag här och skummar igenom massor av olika bloggar. Jaja, jag ska nog gå och blåsa håret nu. Btw så ska jag till frisören idag.. vad nervös jag blir! Blir alltid nervös när jag ska klippa mig, samtidigt som jag älskar det! Men jag måste köpa solskydd till håret, någon som har någon att rekommendera?

Nu har man sett allt

idag på jobbat såg jag två hemska saker. eftertsom jag jobbar mitt i centrum så ser jag alla människor som går över torget, och strax efter elva såg jag en tjej som tydligen inte har uppfattat det braiga med string i vissa fall. Hon hade fina fita byxor på sig men så fort hon gick förbi mig visade sig ett par enorma, blommiga mormorstrosor.. HJon hade ialla fall kunna valt ett par helvita.

Det andra var en brittisk (han talade ialla fall engelska) man som var ute på cykelsemester. På sig hade han någon form av cykeldress, ni vet såna där byxor som ser ut som de har en inbyggd blöja i sig. Denna såg ut som en väldigt taight baddräckt som inte täckte bröstvårtorna på mannen. Och ingenting hade han på sig under, han påmionnde starkt om Borta! Självfallet kom han fram och hade några frågor, främs om vykort, så jag skickade in honom på Gallerix, så han lämnade cykeln utanför och raskade in, i sina fina kläder.. Jaa, vad kan man säga?

Tisdagsmorgon

Hm, lite slarvigt måste jag skriva.. var tvungn att prova att logga in två gånger innan det funkade. Men hey, I got in!

Jag sitter här ensam hemma hos Jens och lyssnar på Sahara hotnights nya skiva, och den är riktigt bra! Ska snart åka och jobba, men jag har nästan en halvtimma att sitta här och göra ingenting och dte är så himla skönt. Skulle väl egentligen vilja sova, men eftersom jag redan är vaken så

RSS 2.0