see ya

P.g.a personliga angelägenheter så kommer bloggen att ta en paus. Återkommer när jag känner för det.

I have a new baby

image54

Nu är den äntligen min



Som jag nämnde en snabbis så är jag numer ägare till en SATC-box. Alla säsonger! WOHOO! Jag har vela ha den hur länge som helst och nu är den min. Och inte var den dyr heller (om man jämför med vad den kostar i vanliga fall). Så nu vet ni det!

låter jag gammal?

Igår fick en telefongubbe från något försäkringsbolag mig att känna mig väldigt gammal. Han ringde hem, klockan var ca halv 2 och jag var hemma tidigt och tittade på min nyinköpta SATC-box. Han frågade lite försiktigt efter far min och jag svarade att han jobbade ( såklart, de flesta människor jobbar ju vid den tiden), då frågade han lite nervöst: Jaha, men du är väl hans sambo så kanske jag kan fråga dig. Jag kände mig gammal. Huh!

bara slappa

Idag har jag hela min kväll planerad. Jag tänker bara ligga i Jens säng och titta på melodifestivalen. kanske äta lite godis, om jag kan få honom att vilja åka med mig till affären. Vi får se, sen ska jag somna tidigt. Det är vad som lockar mig nu, slöa i sängen. Härligt!

jag kan sjunga?

Jag tycker lite synd om Jens, här får han sitta och lyssna på mig när jag gormar allt vad jag orkar. Jag kan inte sjunga i vanliga, lägg till min vääldigt hecosa hals till det, så kanske ni får ett litet hum om hur det låter. Jag växlar mellan Sir Elton Johns "your song", scorpions "wind of change" (världens absolut bästa låt) och Alanna Myles "black velvet". Heh, fin blandning tyckte jag. Tror inte Jens tyckte det, men han får tåla det ett litet tag till.

Hurra för mig!

Idag har jag klarat halkbanan!! Wohoo!!! Ett steg närmare körkortet, det känns super! Och ikväll ska jag och Jens gå på resturang med hans syrra och hennes kille, ska bli trevligt. Men vad ska man ha på sig då?

JAG ÄR BOTAD!

Eller nästan ialla fall, jag har ingen feber, jag har ingen magsjuka längre. Men mitt huvud spelar mig fortfarande ett spratt då och då och min hals gör att jag pratar ganska kul. Nog om detta.

Idag ska jag dra mig bort till skolan ett tag, Malin ska fota mig och så tror jag att hon skulle använda Nina med, men är inte säker. Jag tror hon skulle göra  nån tavla som skulle hänga på vinken, sen ska jag strosa runt på stan och göra inget till halv två då jag ska träffa Patrick och gå till min första APU-dag.

P.S  Var det semeldag i tisdags eller är jag bara ute och cyklar? Äh, det gör detsamma, jag gillar ju inte semlor.. D.S

asch!

Jaha, idag är andra dagen på APU-veckan, jag har sett riktigt mycket fram emot dethär och vad gör jag? Jo jag ligger hemma med världens feberfrossa, nån form av mild magsjuka och en hosta som inte är av denna värd. För första gången på två dagar är jag feberfri, vi får väl se hur länge det håller i sig.lit Varför kan ingen muntra upp mig lite? Det är faktist inte kul att ligga hemma i soffan helt ensam och göra ingenting dag i och dag ut. Suck, jag tycker riktigt synd om mig själv!

söndagmorgon

Nu har jag varit vaken i en timma. Jag är sjukt sötsugen och uttråkad. Jens sover och jag ska inte väcka honom förns om en timme, om jga inte låter han sova tills han vaknar självmant. Jag väckte honom tidigt igår, då jag inte ville gå till jobbet i spöregn vid halv åtta.

Nu ska jag kika på några bloggar till, sen ska jag slå på en film. Det blir nog en mysig söndag.

ätaäta

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen bredvid Jens, som spelar tv-spel. Jag ska läsa lite veckorevyn, äta lite överblivna chips och dricka lite överbliven dricka. Heh, mumma!

skojskoj

Idag är alltså dagen efter. Fast så efter är det ju inte, inge bakis alls, pigg som en mört. Nästan ialla fall. Hur som helst så hade vi riktigt trevligt igår, vi käkade ( hur gott som helst, helt sjukt vilka bra kockar vi kan vara ibland), och ja, ingen fest utan lite kras. Fast det var mest tjut för brandlarmet gick igång. Jag och Malin stog och stekte i godanro när det förfasliga tjutandet satteigång, då märkte vi att vi sakta med säkert hade fyllt hela huset med matos. Jaja, allt kan faktist inte bli perfekt. Tyvärr så var Ylva tvungen att gå ganska tidigt medans vi andra fortsatte med familjegeni. Sofia var tippad vinnare då hon fick alla pluttar först, men hon kom inte riktigt in i mitten utan virrade runt där ett tag. Sen gick Annika och van, inte långt efter jag och sen Sofia. Stackars lilla Malin kom inte ens imål..Men det gör detsamma, för vi skrattade så vi höll på att svimma! Det hela slutade med att egypten låg i världsdelen söder och att jag hade varit i broccoli, som egentligen skulle vara marocko, helkul!


Fest!

Ikväll är det fest! Jag har (men liite hjälp av Jens) gjort rödvinsåsen som vi ska ha, nu har jag nyss klivit ur duschen. Nu är ju frågan förstås vad jag ska ha på mig.. Hum.. Sen ska jag bara bestämma vilken färg jag ska ha på naglarna så blir allt bra. Har redan bestämmt hur sminket ska se ut, tänkte sota på ganska mycket. Sen ska jag sätta dit lösfransar om jag får på dom. Det brukar ju inte gå så bra för mig. Sen ska jag inviga min nya plattång med, wohoo!

Dagens

Dagens bästa: "Tjejkvällen" ikväll!

Dagens sämsta: Det pissiga vädret, bara regn och is..

I´m the goldmember!

Jag har ju ahft halft förstörda läppar sen i tisdags när jag kom på den briljanta idéen att peela läpparna lite. Så jag fuktade en handduk och skulle liksom massera lite försiktigt, men jag titta på en väldigt spännande och stressande film samtidigt, så det blev inte försiktigt. Det blev stenhårt och alldeles ömt på mina läppar. Det i sin tur resulterade i vääldigt torra läppar som ingenting biter på. Nu sitter jag här och drar.. i läpparna alltså. Jag drar i alla torra läppbitar, jag känner mig som han goldmember i Austin Powersfilmen, bara det att jag inte äter skinnet..


skidor är bara fanskap

Utanför fönstret vräker regn/snö ner och det blåser som bara den. Och vi ska ut och åka skidor.. Kul, varmt.. crap!

fredagmorgon

ja, nu har jag varit så duktig och redovisat mitt kändisarbete för ettorna. Äntligen är det över. För er som är intresserad så skaulle vi göra ett arbete om en valfri svensk kändis och så skulle man gräva enmassa och få ut massa personnummer och skit. Jag, malin och Annika var det som redovisade idag, bara för att vi inte hann göra alla redovisningar innan kursen tog slut. Men nu äre gjort!


RSS 2.0