snart fredag

Vilket fynd jag gjorde igår! Ballerinaskor för 90 spänn, det gjorde min dag. Annars har idag varit en riktigt bra dag. Jag har inte fått så mycket gjort men jag känner mig bara glad. Allt går som jag vill. Sen blir det ju bara bättre eftersom det är fredag imorrn. Fredag = två lediga dagar och jens! Härligt härligt. Jag gillar fredagar.

Nu blire fotografering, ska agera modell en en gång, men dte är bara skoj. Så länge bilderna blir bra.

skoltrött..

Idag känns det tungt, har jättmycket att göra denhär veckan.. Skola vart man än vänder sig. Men men, jag överlever. Bara denhär veckan är över så kan jag återgå till mitt vanlig, icke-stressade jag. Sen lov, och då ska jag bara ta det lugnt och njuta av min ledighet. Men men, sen är det hem och pluggga som gäller. 

körkort vid 17?

Det är alltid lika förvirrande när man ska byta tid. Då menar jag alltså när man ska byta från sommartid till vintertid och vice versa. Varför ska man hålla på och byta tid? Kan det inte bara vara likadant året om? Jag är nog inte ensam om att tycka det.

För att fortsätta att klaga en liten stund till så har jag ont i ryggen! Eller i svanken.. stackars, stackars mig!

Varför får man inte ta körkort nhär man fyller 17? Dom borde göra ett undantag när det gäller mig, eftersom jag är så duktig på att köra.. crap, nu längtar jag ju till körkort med. Jag vill ha det nu!

Nice and clean

Puh! Nu har jag städat hela dagen! Jag har dammtorkat och slängt lite av all den skit jag äger. Jag vet att jag har på tok för mycket saker men jag vill ändå inte göra mig av med dom.. Nu ska jag bara dra mig iväg mot en tapetaffär eftersom jag ska tapetsera om. Hade tänkt mig en fondvägg, röd eller en mönstrad, sen resten vitt. När det är färdigt ska det upp lite saker på väggen, för det är väldigt kalt just nu. En Kurt Cobain-affich, den ska jag rama in sen. 

Jag hade ju tänkt att jag skulle rensak garderoben, eftersom jga inte använder ens hälften av det jag har, men tänk om jag vaknar en dag och är jättesugen på domdär ljusa byxorna som ligger längst in i garderoben och så finns dom inte kvar. Nej nej, de stannar. Anledningen att alla mina kläder ligger i fotöljen (som man faktist kan sitta i nu) är inte att jag har för mycket, utan att garderoben är alldeles för liten. Man får ju knappt plats med hälften.. Nu ska jag ta och relaxa en liten stund, men först måste jga ställa att torkade blommor i en vas, inge fint att ha dom på väggen ju!

Resturang, bio och en timme i badkaret

någon som tycker att det låter mysigt? Tänkte väl det, det var ialla fall så jag tillbringade min helg. Eller en stund av den. Lördagkväll på royal och sen the ghost rider (väldigt sevärd, gå och se nu!) och sedan söndagkvällen i badkaret. Kan det bli bättre? Sen kan det ju ha något att göra med att jag har Jens att dela det med. Myys!

Blev dock lite besviken i söndags när jag vaknade. Jag hade varit på sånt bra humör hela veckan eftersom snön hade börja smälta och det hade varit ganska varmt, men när jag tittar ut genom fönstret när jag vaknar så vräker snön ner, SUCK! Jag var beredd att välkomna våren och ballerinaskorna, inte gå igenom ännu en månad med snöslask och kalla vindar. Nej, nej, det var inte planerat!

Trött, förkyld och less

Jaa, idag är en till såndär less-dag. En av de jobbigaste tisdagrna på länge, jag längtar så jag spricker efter sommar och göteborg (för jo, denhär sommaren SKA jga komma iväg!). Jag är förkyld som bara den, ville helst av allt stanna i sängen i morse, men jag drog mig upp och istället för att ligga inbäddad i två varma duntäcken så sitter jag här och tokfryser i mjukisbyxor och dubbla tröjor.. Det enda som behövs för att jag verkligen ska gå under är bara en liten elak kommentar eller liknande.. 

Nu: slut på rasten, tillbaka till slitet.. SUCK!

Jag.Är.Less!!

usch nej. Idag har verkligen inte varit en bra torsdag.. Känner mig deprimerad och ful! Jaja jag vet att det är jobbigt med tjejer som tjatar om hur fula de är och bla bla, men jag är inte sån i vanliga fall. Bara idag, måste gå till frissan och klippa håret, det är så torrt och fult.. coh lockigt. Iofs kan inte frissan göra något åt det men endå! Sen så måste jag färga det igen, färgen känns så dassig och grå. Jag vill ju ha typ glansigt, mörk och härligt hår.. Längtar till sommarn så man kan få lite färg på sig, mitt ansikte ser ut som om dte inte har sett sol på 100 år, och då ska vi inte tala om resten av kroppen. Solarium? Nej, jag tror inte det, man kan ju få cancer! Iofs kan man ju få det av allt nu för tiden, och om solariumet är den enda lösningen så må det vara. Då går jag dit! Men kan inte låta bli att tänka på hon som dg i ett solarium när mördaren låste in henne och höjde till högsta temperatur i " jag vet vad du gjorde förra sommarn", eller var det " jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommarn"? Skit samma, ni som har sett den förstår mig. Tror Leila blir lite less på ig snart, sitter här och suckar högt och slår lite på datorn, hela världen vill jävlas med mig idag! Nä nu låter det värre än vad det är, men lite synd är det om mig ialla fall, förhoppningsvis blir det bättre efter ett pass på spegeln. 

RSS 2.0