rearearea

Imorgon börjar ju mellandagsrean (jag hade fel Jens, jag vet, och du hade rätt). Jag tror nog att jag ska försöka dra med mig min söta pojkvän ner till sundsvall, förhoppningsvis följer han med. Jag vill ha nya skor, det är vad jag ska titta efter. Och sen kanske något att ha på nyår om jag hittar något fint.

Idag har jag varit sugen på än det ena och än det andra. Det har avrit ostkrokar, och nu är jag så sjukt sugen på en medium ox-filé och färsk sparris. Knäppt.

jul jul strålande jul

Och igår var det julafton också. Jag hade en lugn och mysig jul, mestadels hemma med mamma och pappa (och lite med brorsan), den andra delen spemderade jag hemma hon Jens. Och jag vann på jepordy en gång! Jag är bäst! Jag kan tänka mig att ni är nyfikna på vad jag fick i julklapp, så här kommer en liten lista:
 

  • En finfin väska i svart läder med gulddetaljer av min bror och hans sambo. Riktigt fin!
  • Fyra jörlektioner och teoriboken, snart dags ju
  • Pengar
  • Skraplotter, jag vann 50 spänn!
  • Smink
  • Stegräknare
  • Sist men inte minst så fick jag parfym av Jens, och inte bara det utan en väldigt god sådan.

Tack alla för de fina klapparna, jag är väldigt nöjd! Nu ska jag nog ta och läsa lite teori innan filmen!


I väntan på tomten?

Nej, kanske inte riktigt, men nästan ialla fall. Jag sitter här och väntar på att kllockan ska bli åtta. Då börjar nu nämligen tomten är far till alla barn på fyran. Jag älskar den filmen, den är så hysteriskt rolig!

god jul!

GDO JUL PÅ ER! Jag hoppas att ni har varit snälla så att ni får något av tomten. :)

jul imorrn

jaha, imorrn är det alltså julafton. Är det nån som känner någon julstämning? Jag tror inte att jag gör det än, men kanske att det kommerikväll när vi ska klä julgranen. Vi får hoppas på det!

Alla julklappar har jag köpt ed, i fredags var dom klara. Väldans skönt. Jag var t o m lite tidig i år, i vanliga fall kutar jag runt den 23:e och panikletar, skönt att slippa det ialla fall.

hahaha

AHAHA denhär är så rolig, jag kan knappt sluta skratta!

http://www.youtube.com/watch?v=tWsVDs-oCEE&feature=related

måndagsfrukost

image45image48image47

= SANT! Dethär var min frukost imorse och det var så himla gott! Det smakade nästan lite som ris á la malta, så då smakade det nästan som jul. Mumma!


snartjul!

Nu börjar julkänslan komma krypande lite smått. igår åt jag min första lussebulla, mumma! Nu ska jag kila på lunch!


första avklarad

Dåså, nu har jag i varje fall inhandlat en julklapp och det var minsann på tiden. Nu har jag bara fem kvar.

Det finns ingen tur kvar till mig nu

Jaha, nu skulle jag egentligen pecis ha kommit fram till Umeå, redo för volleybollspel. Men inte då, självklar ska jag få nån nerv i kläm i ryggen så att jag knappt kan röra mig. Så just nu är jag väldigt arg och besviken över att inte få åka med, menmen. Kan jag inte spela så kan jag inte. Det finns ingen tur kvar till mig, bara i mina drömmar. Alldeles nyss hittade jag ett par äkta Loubertinis i precis min stl för 150 spänn. vart skulle det nånsin hända? Men jag får ju åka till birsta ialla fall, altid nåt.

avklarat

Nu har jag precis kommit ut ur klassrummet och har precis gjort färdigt ett väldigt viktigt prov. Och det gick bra! Riktigt bra!
   Imorrn är jag ledig från jobbet eftersom jag ska åka till umeå och spela en volleybollturnering, det ska bli skitkul! Tyvärr så måste jag ju gå upp tidigt som bara den och vara på plats tio i sju för avfärd. Men men, jag överlever!

sankta lucia..

Idag är det lucia, jag älskar lucia! et är så mysigt att sitta i kyrkan och titta på luciatåget. Jag älskar jullåtarna dom sjunger och jag älskar klangen! Jag älskar allt med lucia! 
  
I vanliga fall brukar jag sitta hemma och titta på lucian på tv vid halv sju, dricka varm choklad och äta lussebullar och pepparkakor. Idag kunde jag tyvärr inte göra det, eftersom jag var tvungen att kliva upp klockan sex (!) och åka och jobba. Men inte gör det något, bara bra för mig att jag får tjäna lite pengar. Ska jobba nästan hela lovet med, men ett par dagar ledigt får jag ialla fall!

P.S Jag hoppas verkligen att Malin åker till Birsta idag. För då ska hon köpa mina drömpumps till mig!"Wihoo! För jag är ju nämligen inte pank nå mer! D.S

image43

oj..

det slog mig precis, det är julafton om två veckor och jag har inte köpt en enda julklapp än..

sovasovasova sängsängsäng

Nu ska jag ta och krypa ner i min mjuka, sköna säng och bara titta på tv. Egentligen ville jag åka hem till Nicke och Emma och låna Emmas box med alla sex and the city- säsonger, men jag får nöja mig med lite simpsons och two and a half men. Det blir bra det med. Kommer nog att somna tidigt idag.

måndag!

Asch, måndagar kan vara bra jobbiga ibland, idag var det väldigt jobbigt att släpa sig ur sängen och gå till skolan. Helt klädd i svart är jag med, förutom jackan, den är grå. Inte direkt nån humörhöjare men så blir det ibland. Kanske bilden på mig som south park -gubbe kan höja humöret lite? Försöka går alltid! Btw, det är Joacim som har gjort den om det var nån som undrade.

image42

Måndag

Har suttit här och tittat på några gamla bilder, ganska roligt att titta på. Så därför måste ju ni få se lite med.
image39

image40

image41


NUNUNU!

Nu ska jga ta och väcka Jens, för vi ska åka nu! Vi ska till sundsvall och titta på julklappar och bara gå runt och mysa. Goodie!

aosh..

Aosh, vilken träningsvärk jag har i ryggen! Egentligen är det väl bara bra, men jag känner mig invalid. En ganska vanlig känsla för mig det senaste halvåret.

Snälla tomten, jag var varit snäll i år

Längst upp på min öbskelista står ju en kamera. Egentligen vill jag ha en systemkamera, vilken har jag inte riktigt bestämmt än. Men priset säger ju allt, den på bilden går loss på 6 400 pix, inte direkt nåt som jag har råd att slänga ut bara sådär. Självklart skulle jag ju kunna tänka mig en vanlig kompaktkamera tills jag har sparat ihop till den andra, denhär lilla röda kostar 1 350 pix, känns inte lika hårt. Men snälla tomten, om du vill köpa en kamera så passar vilken kamera som helst finfint, du kan få göra en julklapp/födelsedagspresent i ett om du vill det!

image35image36

Är det fredag idag?

Detta har jag frågat två gånger idag, och klockan har inte ens hunnit bli halv elva än. Onsdag blir på något kontigt sätt alltid fredag för mig, kanske för att det är en sån skön dag. Nu ska jag leta reda på Annika, för jag tror jag skulle ställa upp på nån bild. Träningsvärk i ryggen har jag med, bara för att få klaga lite!

tisdag

Jaha, nu är det lilla mediekommunikationsprovet avklarat, vad skönt. Finfint gick det också, ännu skönare. Nu behöver jag alltså inte tänka på det längre, ett prov kvar innan jullovet.

På tal om jullov, bara två veckor kvar nu!

drömma är gratis

När jag ändå är igång kan jag ju bara visa vad jag gärna skulle ta på mig om någon kastade det på mig. Båda från asos.com

image33image34

måndag

Som vanligt blir jag sjukt shoppingsugen när jag verkligen INTE ska köpa något alls. Men jag vill ju ha nya skor, NU! Malin är lite jobbig och säger att jag ska vänta tills efter jul, men det är ju långt kvar tills dess! Snälla tomten?


image32


T-shirtar åt mig!

Jaha, nu har jag hittat min dröm t-shir! Vart man kna få tag i den? Tja denhär kommer från Jens garderob.. Stor, svart mysig dieseltischa som jag lånade bara fär att ha nåt att ta på mig! Nu ska jga gå och väcka honom!

RSS 2.0