rättning

En liten rättning på mitt inlägg om Sibel, tydligen heter det playback och inte singback, så där har ni! :)

födelsedagskalas!

Födelsedagskalas idag! Wohoo!!! Tvillingarna blir 18, GRATTIS!!!

Jag sitter här och torkar, har unnat mig lite lyxigheter. Peeling, ansiktsmask, hårinpackning och sådana saker. Ska snart kräma in mig. Sen ska jag sticka ner på stan och springa lite ärenden, men tyvärr kan ju inte jag vara ute nå länge, nån måste ju kliva upp vid 6 och se till att folket får bröd.

Är det bara för mig som blogg.se krånglar idag? Det vill inte riktigt som jag vill, kanske för att min dator är lite knasig?

tänker på det hela tiden

Jag skrev ju om rattfylle-föreläsningen för ett par dagar sen och jag kan inte få den ur skallen. Den var så gripande att jag nästan började grina! Först fick vi se en film, man fick följa med tre personer som på olika sätt var offer för rattfylla. Först var det en tjej, som vid 14-års ålder blev påkörd av en rattfyllerist och numer är förlamad från halsen och ner. Så himla hemskt, jag kan inte ens tänka mig det.
    Sen var det en mamma som hade förlorat sin dotter, hon hade varit på fest och klivit in i en bil som kördes av en berusad kille. Han körde in i ett träd och dottern dog, fy, man kan verkligen inte ens sätta sig in i det.
   Den sista personen var en kille som hade valt att sätta sig bakom ratten full, med sin bästa kompis i passagerarsätet. Utan bälte åkte den och 250 meter senare hade de krockat i ett träd och den bästa kompisen var död. Så himla tragiskt, han berättade om hur han ville ta självmord efter det och jag förstår honom faktist. Hur går man vidare efter en sån sak?

En sak är då säker, dendär föreläsningen hade precis rätt inverkan på mig som det var tänkt. Jag kommer aldrig att köra rattfull, inte sätta mig i en bil med nån som är full och inte låta nån jag känner köra full om jag kan förhindra det. Iofs hade jag inte tänkt köra full innan heller, men dethär kommer liksom att finnas i min skalle hela tiden. Inte minst när jag är på fest, så kör inte påverkad! Det finns inget bra slut då.

nästan bra?

Jag vaknade tidigt idag, klockan var tio i åtta när jag öppnade ögonen.Tittade lite på eldorado innan nyhetsmorgon. Klockan 09.40 var det dags för Sibel att sjunga en liten trudilutt, hon valde att köra på singback, och ja, var det ens samma låt? Jag ty6cker att om man ska välja att köa singback så kan man väl ändå lära sig texten och sjunga när musiken sjunger. Det såg nästan lika larvigt ut som när Ashley Simpson började sjunga på fel låt, gjorde en liten dans och sprang ut. Ända skillnaden var att Sibel stog dä hela låten.

don´t drink & drive

Idag har jag varit på föreläsning hela förmiddagen, det var en urbra föreläsning om rattfylla, droger och unga människor. Den var väldigt inspirerande och man rycktes liksom med.

Nu ska jag ialla fall åka tillbaka till skolan och åka skridskor! Tjohoo!!

bara för att

Jaani mina vänner, jag har helt enkelt inte hunnit med att blogga sean jag kom hem från Vännäs, men nu är jag hemma och nu har jag tid! Det var kul där uppe, vi spelade bra.

Nu sitter jag på skolan, vi har webbdesign och det är sjukt tråkigt, så därför passar jag på att blogga ett tråkigt, oinspirerande inlägg bara för att jag ska ha fått in nåt idag. Tyvärr, men det är såhär oinspirerad jag känner mig idag.

fem..

Klockan fem vaknade jag. FEM!? Jag var hur pigg som helst så det var ju bara att kliva upp, jag hade kunnat sova 45 minuter till men istället ställer jag mig och plattar håret för att få tiden att gå. Ibland undrar man ju..!

Jag vaknade först tio över 2, jag var helt säker på att klockan var kvart i sex så jag stängde av min klocka och klev upp. Sen slog det mig att jag inte hade vaknat av nån klocka. Jaja, så det kan gå. Nu ska jag gå och käka frukost, om man nu kan göra det såhär tidigt.

kväll

Nu är jag nästan helt set för imorgon bitti. Halv sju går tåget! Eller rättare sagt bilen. Hela väskan är packad med allt som jga behöver, tror jag ialla fall. Hoppas att jag inte glömmer något viktigt.!

Ikväll har ialla fall jag och Jens sett på en vääldans bra slash hemsk (som bara den) film. Vacancy hette det, men Luka Wilsom och Kate Beckinsale. huga! Se den! Nu ska jag krypa ner bredvid Jens ett tag till tills dte är dags att åka hem.

kanske..

Jag sitter ju som sagt här och myser, har the sounds på för fulla muggar.  Och då tänkte jag, eftersom det är så skönt här, att jag kanske egentligen inte borde gå och träna eftersom jag ska på volleykupp imorgon och då måste jag ju vara utvilad. Kanske det är bättre att krypa ner i sängen med sex and the city? Det är nästan så att jag tror det, jag kan ju inte ha träningsvärk imorgon när jag ska vara på topp! Nej, då förstör jag ju för laget, eller hur? Jo ja, så är det nog, jag kan absolut inte gå och träna nu. Så, ja, så får det bli!

nu då?

Jaja, jag vet, jag har varit en usel bloggare de senaste veckorna! Jag vet, men jag har haft väldigt mycket att tänka på så min hjärna har varit överfull! Men nu hade jag alltså tänk att jag skulle vara tillbaka!

Just nu sitter jag och läser upp mig på alla bloggar som jag har missat de senaste dagarna, det visade sig i morse (två timmar sen) att jag var ledig idag. Vi har ju egentligen APU (arbetsplats utbildning) nu, och igår hade jag ett möte halv nio. När klockan var fem i halv tio hade fortfarande ingen Annete dykt upp så då var det väl bara att traska hem. Ialla fall så ringde hon idag och, tjohoo, inget möte idag! Nu ska jag se till att göra något bättre än att sitta hä, leta fram min mp3 och springa på gymmet kasnke?

I´m back

Okej, nu hade jag tänkt att jag skulle börja blogga igen, dte har varit ett långt (obehagligt) men behövligt brake. Men nu är jag alltsaå tillbaka. Hej och hå!

Föst tänkte jag börja med att klaga lite, jag har små bett (måste det vara iallafall), det ser precis ut som myggbett, men det kand et väl inte vara? Det klias som bara sjutton, jag har två på armen och en i tinningen, inte skoj!

Nåt som därimot kommer att bli skoj är kvällen. Min vän Malin (men inte den bästigaste MAlin som jag alltid pratar om, utan em annan, en barndomskompis) fyllde 18 år i onsdags, GRATTIS! Och idag är alltså kalaset. Tårta, drinkar, tjejer i massor, kan bli hur trevligt som helst. Vi (jag och Annika, förhoppningsvis också Malin om hon ångrar sig) kan ju behöva att förse oss med lite nya tjejkpmpisar, det är ju inte helt fullt i den garderoben.

Nåt annat skoj är att jag idag ska inviga mina nya fina skotsrutiga pumps som jag köpte på en utförsäljning. Najs, dom ärjättesöta. Mej nu ska jag ta och hoppa in i duschen, good to be back!

RSS 2.0