HAHA

image53

Haha jag och Malin satt och titta runt och då kom denhär fram HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Nytt hår, ny plattång

Nu har vi precis sköljt ur färgen och allt, skönt. Tror att jag äntligen har fått till färgen jag vill ha, efter många om och men.

För övrigt har jag köpt en ny plattång idag, jag behövde verkligen en ny. Min är helt utsliten och jävlig. Om den inte funkar så lämnar jag tillbaka den! Heh. Jag ska snart förlja med Malin till tandläkaren, hon ville inte gå själv. Uscha, snart är det min tur..

colortime!

Nu ska Malin färga håret på mig. Najs.

japp

Jag ser väldigt mycket fram emot imorrnkväll. Jag och "tjejerna" ska ha en liten tjejkväll ehmma hos mig. Helt utan pojkvänner och annat, god mat, god dricka och spel. Kan det bli bättre? Möjligen kanske om jag ber Jens snällt om han vill hjälpa mig att göra en rödvinssås på dagen, mina skills är inte lika bra som hans. Men han är snäll, jag tror han hjälper mig :)


tre timmar blir för mycket ibland..

Jag fick sjukt ont i nacken efter att ha legat och tittat på sagan om de två tornen med Jens i tre timmar. Nu ska jag gå till honom och be om lite massage! Faktist!

satans nudlar..

Jag var hungrig och gick därför igenom skafferiet, där såg jag att vi hade nudlar. Perfekt! tänkte jag och började koka ett paket. Jag stog och funderade varför jag inte har ätit såna på ett bra tag, det är ju så lätt att fixa till. Nu slog det mig.. dom satans nudelstråna är 7 meter långa och är väldigt frustrerande att försöka få in hela i mun.. crap igen!

crap..

Jag suger! Igen.. Nu har jag lyckats slarva bort min mp4.. crap! Jag tänkte ju att jag skulle försöka mig på att fixa den lite, för dne krånglar och vill inte spela musiken. Det står bara: "formatfel" och så lägger den av. Skitsak! Nej, ringa Malin var det!


onödigt?

Ja, idag är jag alltså ledig. Hur skönt som helst! Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen, sen ska jag ringa och vä'cka Malin då vi ska gå till gymmet och svettas. Ja, jag vet, hur onödig är inte jag om jag duschar innan träning? Men jag är så skitig i håret, jag hatar dte och måste tvätta! Så enkelt är det, ibland är jag lite önödig.

Jag tror att nånting är lite knasigt med mig nu, igårkväll låg jag i sängen och läste på inför teorin den 27:e februari, men mina ögon ville inte. Det var knappt att jag orkade hålla dom öppna, så halv tio släckte jag och somnade på studs! Och klockan nio imorse vaknade jag hur pigg som helst! Tror aldrig att detta har hänt förrut..

Undra om jag ska tjata lite på Malin, jag är sugen på att dra till rutiga och käka en baguette, bara för dom är så goda där! Mumms! Vi får väl se hur det blir. Nu: dusch som sagt.

sämst!

Okej, jag är sämst. Malin påpekade precis att ingen av mina länkar har funkat. Happ, då är det alltså för att jag inte ahde skrivit http:// före, schit. Men nu vet jag ju det, så för er som ville titta på dendär danska ämnesomsättningsgrejen får en ny länk HÄR så nu SKA det fungera!

ändra ämnesomsättningen?

Heh, jag och Malin har tänk att vi skulle testa nån dansk ämnesomsättningskur, läs här , den känns ganska.. hungrande. men vi ska nog testa! Men om vi klarar av det är en helt annan fråga.

I´m back again

Jag vet, jag har varit en usel bloggare den senaste veckan, men jag har bara inte varit på humör. En uppdatering acv min födelsedagshelg är på väg, när jag har tid. Ha tålamod!

trötter

Nej nu får det vara nog med datorsurfande, nu ska jag be mamma att kleta i lite färg i mitt hår och sen ska jga krypa ner i sängen och titta på let´s dance. Jag är så trött i hela kroppen att jag inte orkar göra något alls.

fredag

Idag har varit en trevlig dag. Först ett stopp hos frisören så alla slitna och torra toppar åkte och jjag fick till slut min tjocka raka lugg. Känner mig helt till freds med den än så länge. Köpte hårfärg och shampoo och balsam för färgat med. Sen fyndade jag strumpbyxor (man kan aldrig ha för många) 4 par för 50 spänn! Sen en sväng på gymmet och till sist hem. Hur skönt som helst.

tomat?

Mitt huvud värker. Mina muskler värker. Och här sitter Malin bredvid mig och slabbar med sina tomater, för jo, hon äret tomater som jag äter äpplen. Hon påstår att det är gott, men jag vet inte.. jag är skeptisk. Jag får återkomma när jag har testat!

ao..

Jag har träningvärk i hela kroppen, jag vill inte ens tänka på hur mycket jag kommer att ha imorrn.. Puh!


trött..

PUH! Jag har ganska nyss kommit hem från min fösta boxningsträning, och fy tusan vad jobbigt det var! Mina ben är som gele och mina armar vill inte riktigt sluta skaka. Okej, kasnke det inte är riktigt så farligt, men ni fattar att det var jobbigt! Jag kan tyvärr inte uttala mig om jag tyckte att det var kul eller inte, jag kommer inte ihåg, jag var alldeles för trött för att tänka på det. Nu ska jag bara pressa mig själv att fortsätta boxas, för då kommer jag att få snygga ben!

Och jag som sa att jag skulle städa mitt rum, faktist så har jag gjort det! Det är hur städat och fint som helst. Fyra ica-kassar med skräp (mestadels gamla skolpapper) slängde jag. Men nu är det gjort, sköönt!

komsikomsi

Jag saknar Jens! Nå fruktansvärt! Jag vill bara att han ska komma hem så att jag får kramas lite. Jag förstår inte riktigt hur vissa människor klarar av distansförhållanden i flera år. Det har inte gått särskillt länge men det känns som om han har avrit borta i flera månader. Det mysko detdär, vad det gör med en, men jag gillar´t

städa eller inte städa?

Kanske att jag ska ta och städa nu när jag är ledig? Mamma skulle ju bli glad då, och dte är ju välbehövligt. Jo kanske att jag tar och städar.

I´m free

Fick reda på att jag är ledig idag. Skönt! Därför tänkte jag då vara lite effektiv och gå en sväng. Men jag är hungri så det blir nudlar först! Eller ska jag ta dom efteråt?

Heath Ledger är död

image52
Min favvis Heath Ledger är död..

Nej, så himla sorgligt! Det har nog inte undgått någon att endast 28-åriga Heath Ledger är död. Han hittades död i sin lägenhet i Soho och polisen tror att det kan vara drogrelaterat då det hittades en burk med sömnpiller bredvid honom. Han har ju pratat om sina sömnproblem i intervjuer, men vi får nog vänta för att få reda på vad som verkligen har hänt. Det är så hemskt att folk ska dö så unga, jag tycker att alla dör, kan ni inte bara sluta upp med det?! Jag blir ju deprimerad!

internet är tillbaka

Ber om ursäkt för det dåliga bloggandet idag, mitt internet har krånglar som bara den. Men nu verkar det funka utan några problem.

Jag har ganska nyss kommit hem från ett väldigt svettigt pass på gymmet, ska snart äta och sen ska jag åka och träna volleyboll. Puh! Jag kommer att vara helt slut!

lite dåligt

Jag vet att det har varit dåligt bloggande från min sida idag, jag ber om ursäkt och ursäktar mig med att jag har fått väldigt dåliga nyheter idag och har varit både chockad och lessen. Hoppas ni har överseende med det.

heeem!!

Ojojoj vad jag är oinspirerad nu, jag vill bara hem och krypa ner under täcket med en film. Tror nästan att ajgs ak göra det faktist.

måndagmorgon

Jag är så himla morgontrött, jag kan sova till 12, utan problem. Men nu har jag ialla fall kommit upp, dischat och smort in hela mig i babyolja så jag har kommit en bit. Nu står min gröt och svalnar och mitt te och drar så jag ska nog gå dit och äta det nu.

sovasovasova-intealls?

Jag hade ju faktist tänkt att jag skulle somna tidigt idag, bara för att jag var så trött när jag klev upp i morse. Men så blir inte fallet, jag "råkade" somna i bilen hem och sov i två timmar. Jag är en jäkel på att somna i bilar, så nu är jag inte ett dugg trött och har ont i nacken. Det är inte så skönt att ligga med huvudet på bältet, och varför är inte Jens här och masserar min nacke nu när jag verkligen behöver?!

hemma igen

Nu är jag hemma igen, jag har haft en lugn och skön helg med mycket sova. Jag har sovit mest hela tiden och det har varit så skönt. Nu är jag väldigt trött i kroppen, jag satt och läste nyaste Cosmopolitan och där fanns det ett litet dansinspirerande dansträningspass elelr vad man nu ska kalla det. Jag testade det och nu är min rumpa så trött att jag knappt kan sitta, den kan inte andas! Jag ska nog testa det fler gånger.

stackars barnen

Måste bara skriva en sak till, tittade runt på lite bloggar och hamnade hos Tove och hennes inlägg om svältande barn. Jag mår illa när jag ser sådana bilder, vore jag miljonär skulle jag skänka minst hälften! Kanske jag ska ta och bli fadder med, jag tror faktist att jag ska det. Nej, nu måste jag gå!

sista för helgen

Gasch, jag har blivit kallad till tandläkaren. 13 februari har jag tid, jag hatar att gå till tandläkaren! Iofs har jag aldrig haft ett hål eller några som helst problem, men nån gång ska ju vara den första..

Nu kommer jag inte att blogga något mer denhär helgen, för nu åker jag till min mormor och morfar och där finns inget internet. Ha en jättebra helg!

vill ha bra väder

Jag hoppas verkligen att det är bra väder imorgon, jag och mamma ska nämligen fara de lite drygt 20 milen ner till min mormor och morfar. Jag vill ju köra ner, men om det blir storm (som dom har lovat på nyheterna) så kan jag ju glömma det. Jag håller tummarna!

matmatmat

IH jag är så glad! Fick precis sms av Jens och resan hade gått bra. Åh vad skönt! Nu ska jag alldeles snart traska bort till gymmet och träna som en dåre.Jag ska ju ialla fall hålla en av grejerna på min lista över vad jag ska göra när han är borta, alltså bli stamkund där.

Min mage är lite underlig idag, den är konstant hungrig. Den vill bara ha mat och ännu mer mat! Jja, jag har gett den lite äpple i varje fall. Nej nu ska jag ta och kila, glöm inte att titta in på tävlingen som jag har länkat lite längre ner!

jag har blivit utmanad

Jag har precis blivit utmanad, av en tjej som heter Frida och självklart ska jag göra den.  Här är utmaningen:


DU HAR BLIVIT UTMANAD!
I den tid vi nu i lever stannar de flesta av oss inte tillräckligt ofta upp för att njuta utav det vi har utan vi stressar ofta hela tiden vidare och vidare. Många av oss har så mycket som vi inte alltid tänker på att vi faktiskt är tacksamma för att vi har. Därför utmanar jag nu just DIG att för någon minut sätta dig ner och skriva ned minst 10 saker som DU är tacksam för. Tex människor, saker, stunder etc. Detta för att bli mer medvetna om vad vi faktiskt har runt omkring oss. Skicka gärna denna utmaning vidare då den är lika betydelsefull för alla människor, vart i livet man än är. Lycka till!

1. Jag är tacksam för min familj.
2. Jag är väldigt tacksam för min pojkvän.
3. Jag är väldigt tacksam för mina vänner, som alltid ställer upp för mig.
4. Jag är tacksam för att jag har fått en chans i livet och att jag kan forma det som jag vill.
5. Jag är tacksam för att Leila just gav mig en bit choklad.
6. Jag är tacksam för att jag har en sån bra klass och trivs så bra i skolan (även om jag såklart blir väldigt less ibland).
7. Jag är tacksam för att denhär vintern inte har varit så sjukt kall.
8. Jag är tacksam för att jag är socialt lagd och har ganska lätt för att ta kontakt med nya människor.
9. jag är tacksam för att jag har ett helgjobb så att jag kan tjäna lite extra pengar, för det vet ni att det behövs.
10. Till sist så är jag tacksam för att jag blev utmanad så att jag fick tänka över vad jag är tacksam för.

Sådär, då var det gjort :)


jag kan länka!

Nu har jag precis lärt mig att länka, jag är så bra! hih!


tävling

Idag var jag med i en tävling, vill du kolla in den? Klicka här!

need some apu

Mäh! Vi ska ha apu snart och det är ingen plats som jag vill vara på som vill ha mig! Mäh! Varför kan inte jag känna nån som bor i stockholm som jag kan bo hos några dagar? Det hade ju varit hur bra som helst, men neej, det gör jag ju inte förstås.. Jaja, sökningen fortsätter!

jag och min tomtenissenäsa

Min näsa är bra underlig ibland, den är alltid (ALLTID) kall. Det kan vara hur varmt i rummet som helst och jag kan känna mig hur varm och gonig som helst, men så är min näsa så kall att jag måste sitta och hålla i den för att få in lite värme i den. Myskonäsa, men jag gillar den ändå, för det är en tomtenissenäsa!

My name is Forrest. Forrest Gump

Jag måste bara tillägga att jag och Jens såg på Forrest Gump igår, och oj vad tårar det rann. Filmen är ju så fim så jag kunde inte låta bli! Tom Hanks är så himla söt då så jag kan börja tjuta bara av att se honom sitta på bänken med sin lilla chokladask, sen kan jag tjuta över hur elak Jenny är mot honom. Ah! Jag älskar den filmen!

Fredag!

Så himla skönt med fredag, jag har en lektion kvar, sen ska jag träna med en gammal klasskompis som jag inte har umgåts med på evigheter. Det ska bli riktigt kul att träffa henne en sväng. Efter det ska jag bara krypa upp i soffan hemma med min nya cosmo-tidning. Iih! Jag längtar redan! jag älskar att sitta uppkrypen med tidningar. Kanske att jag ska unna mig lite popcorn med, jo jag ska nog det. Det är det bästa sättet attt spendera frdagskvällen på ensam i huset. Härligt att mina föräldrar är bortbjudna, jag gillar att avar ensam hemma!

Nu ska jag kika igenom lite papper till ett prov om 30 minuter. Men jag tror inte det ska bli några problem!

77 dagar kvar

Jaha, nu går snart flyget, nu har han nog checkat in och sitter där. Jaa, vi ses om 77 dagar då.

jag kommer sakna

Jaha, idag åker han. Mer än två månader ska han vara borta, så då får jag se till att ha massor med saker att göra hela dagarna. Bästa sättet att inte tänka - dränka sig i jobb. Så jag börjar imorrn!

satans länkar!

Jag började skriva ett inlägg som skulle vara om fotbollsgalan och om hur ja absolut höll med Malin, tyvärr så funkade inte länkningen som det skulle. Jaja, jag vet att dte är för att jga inte kna, men jag blev sur och stängde ner skiten. Men, så tänkte jag att ni ändå kanske ville ta del, så gå inte på Malins blogg ( brooklynbackyard.blogg.se ) och läs hennes inlägg om fotbollsgalan och den löjligt stora summa pengar de fick in. Do it.

onödig onsdag

Vilken onödig dag i skolan det har varit idag, kom dit lagom till 12 (hade en fruktansvärd skön sovmorgon idag) och satte mig i studion tillsammans med mina klasskamrater för att se på en timmes lång film om kaffeodlare och trädskövling. Visst, det är ett intressant ämne, vår miljö, men en timme med en tråkig snubbe som prata i en och samma stämma är inte direkt vad jag kallar underhållande. Eller ens upplysande. Bara trist. Sen ut i regnet till bussen och hem. Nu ska jag göra en varm macka, ta ett glas apelsinjuice och krypa upp i soffan. Danska top model och reba på norska trean snart, skojigt!

Jag vill ha det armbandet!

Jag fyller ju år snart (bara två veckor kvar) och jag vill verkligen verkligen ha dethär armbandet från one of a kind. Jag tycker att det är skitsnyggt, men tyvärr så kommer jag inte att få det. Jag kommer bara (eller ja, bara och bara är det ju inte) att få körkortsreleterade saker av mina föräldrar och sen färväntar jag mig inget av nån annan, eftersom min pojkvän kommer att befinna sig i Österrike vid tillfället. Så jag får väl bara drömma lite om det och knaske att jag köper det själv nån gång framöver.

image51

sängen!

Asch, jag är inte på nåt bra humör just nu, jag är less, har ont i huvudet och min hals är krasslig. Jag funderar på att krypa ner i sängen, dra täcket över huvudet och sova. Så jag tror att jag ska göra så.

Och inte blev det nån sex and the city heller, men det gör detsamma. Jag måste ändå plugga, men nu går jag till sängs!

jag vill mysa

Vad jag helst av allt skulle göra nu? Gå hem, krypa långt ner under täcket men hela SATC-boxen. Men jag har bara första säsongen och den har jag sett många gånger,senast förra tisdagen. Nu ska jag bara hitta nån som har alla säsonger, kanske min svägerska är snäll och lånar ut sin? Hoppas kan man alltid.

jag vill fara iväg

image50

Hit vill jag åka! New York, det låter som fågelsång i mina öron! Jag vill strosa runt på gatorna och bara se allmänt Carrie-chic ut, jag vill gå på alla museeum och jag vill göra av med pengar! Jag måste spara pengar och åka, om 500 år när jag har råd. tyvärr så går ju mitt pass ut i oktober, så då måste jag ju skaffa ett nytt. Jaja, det kan jag väl stå för då. Men jag är less på Sverige, jag är less på Härnösand. Jag vill bort! Nu!

måndagmorgon

Nu så är provet ur vägen och jag tror inte att det var några problem med det. Jag har varit riktigt duktig denhär morgonen för jag har även gjort klart ett arbete till grafisk kommunikation. Härligt! Och allting blir mycket bättre med lite Elvis http://www.youtube.com/watch?v=zmVFnhO3A98&feature=related , ta ioch lyssna lite!


pluggplugg

Nu har jag plggat till mitt prov imorgon i exakt 10 minuter och jag är less. Iofs så kan jag det mesta, men jag måste ändå kolla igenom och lära mig allt perfekt! Så nu ska jag fortsätta.

lördagskväll

Nu har vi precis kommit hem från båran llilla dejt, middag och bio. Maten var supergod och filmen likaså, det enda som kunde ha gjort kvällen bättre skulle ha varit om Jens var helt frisk, och det är det enda. National treasure är en kanonfilm, och det är uppföljaren med så gå och se den. Nu ska jag gå och kramas på min karl!

ombytta roller

Och nu blev det ombytta roller, nu är det istället jag som får vänta medans han duschar. Eller badar rättare sagt, jag vill också ha ett badkar! Så skönt att bara ligga och mysa. Men det är tur att han är snabbare än jag, för jag orkar inte vänta 1 ½ timme på han. Vilket såklart inte behöv.

knäppis,sötis mamma

Min mamma är knäpp, hennes uppfattning av en blogg är att man lämnar ut sig själv helt, typ "idag har jag petat mig i näsan tre gånger". Min mamma är knäpp. Men endå bäst.

Utöver det så har jag tillbringat 1 ½ timme framför spegeln, eftersom vi ska på "date" ikväll, då måste det ju se bra ut. Jag hade nog kunnat spendera lika mycket tid till om det inte vore det att jag hade en pojkvän som inte tycker att dte är alltför kul att titta på.

Och till sist, GRATTIS SARA! Hon fyller 20 idag!

Uffe är en sötis

Jag tittade nyss på sista timmen av Let´s dance, och jag måste säga att jag tyckte att Uffe var riktigt söt, trots sin dåliga hållning och sin gräsliga frisyr. Han var toksöt. Så det så. Nu ska jag titta om det finns något mer som är värt att titta på.

coca-cola och tv

Vad jag inte är fredagspepp idag, jag är så trött så att ögonen snart faller ihop. Jag har irriterande ont i halsen och samma i huvvet. Som vanligt. Så nu tänker jag krypa ner i sängen med en flaska coca-cola och leta fram nåt bra på tv. Hare fint!

Gasen i botten

Jag kom precis innanför dörren, jag och mamma har varit ute och kört i nästan 1 ½ timme. Jag fick göra en till omkörning idag, min andra nånsin! Jag parkerade när hon skulle in på coop en snabbis med, en helt perfekt parkering. Jag börjar på att bli riktigt duktig, men än är det ett par saker som jag måste träna lite extra på.

Utöver körningen så har jag varit hemma hos Leila ett tag, det var tänkt att vi skulle plugga, men ingen av oss orkade. Sen har jag också köpt ett nytt linne, ett hallonrött ganska stort för 40 spänn på h&m. Det tycker jag att jag kunde vara värd. Nu ska jag ta och läsa alla bloggar som jag inte har hunnit med!

fredag!

Äntligen är det fredag, jag älskar fredagar, den bästa dagen på hela veckan. Eller, kanske lördag är lika bra? Aja, skit samma. Alldeles snart ska jag ka hem från Jens och plugga. Har prov på måndag. Men det blir nog inga roblem alls. Ha en trevlig fredag!

Trötter

Puh, vad trött i fötterna jag är nu. Kom hem från volleybollen för en timma sen, men är ändå helt slut fortfarande. Jag var väldigt blöt i rumpan när jag kom hem, för jag bestämde ju mig för att promenera dit. För att ta en liten genväg så brukar jag gå nerför en stor brant gräskulle, som naturligtvis var helt täck av tokhal is. Då hade jag två val, antingen dratta på rumpan och få skitont eller sätta sig ner på arslet och åka ner. Jag valde nummer två, sagt och gjort så åkte jag ner och blev tokblöt! Menmen, bättre än en spräckt svanskota.

Och om ni är nyfikna hur det gick att laga mat så kan jag säga er att det gick ganska bra. Jag gjorde pastasås med räkor i, det smakade lite mysko men annars gott. Jag lär mig! Nu ska jag snart åka hem till Jens, myysis! Jag är ju helt kramsjuk nu när jag inte kommer att få krama på ahn på ett tag!

hungrig som en gnu!

På lördag har jag och Jens en date inbokad. Vi ska gå på resturang och sen på bio. National Treasure 2, det ska bli riktigt kul. Alldeles nyss har jag avrit så duktig och bokat biobiljetterna, men såklart inte utan några små missöden. Jag väljer ju att boka på internet, och först så råkade jag boka in oss kl 18.30. Det funkar ju inte alls eftersom vi har bort klockan 18.00. Sen bokade jag om kl 20.45, så då hade jag alltså två bokningar på samma film, samma dag, olika tider. Det tog mig ett jädra tag innan jag fattade hur man avbokade. Men nu har vi alltså bara en bokning, två biljetter,på lördag, kl 20.45. Precis som det ska vara.

Jag är hungrig, riktigt hungrig. Hungrig som en gnu, för dom är hungriga! Jag slutar snart, bara 25 minuter kvar. Sen ska jag hem och såklart måste jag laga mat själv. Mamma är inte hemma. Så, jag får leta fram nåt lämpligt.

jädra strumpbyxor!

En sak som ibland kan göra mig riktigt irriterad är strumpbyxor. Jag vill ha mina svarta strumpbyxor HELT svarta, och även om man köper "full cover" så måste man ha minst två par. Jag hatar att ha två par, det är bökigt och krångligt. ingen som vet några bra, helt täckande svarta strumpbyxor?

rättning

som Malin gjorde mig uppmärksam på. i inlägget "nej jag lever" så hade jag skrivit att jga bara låg och jäste i soffan och inte orkade dra mig till soffan, naturligtvis skulle det stå datorn på det sista soffan. Alltså att jag inte orkade dra mig till datorn. Så ni vet.

söta!

Jag älskar Malin, hon är så himla söt!

Jag älskar Annika, hon är så himla söt!

Jag älskar dom två så himla mycket, dom är så himla söta!

Ibland är jag väldigt arg på dom två, men dom är ändå så himla söta!

powpowpow!

Ett till litet inlägg innan lunchen, jag behöver lepsyl! Elelr, rosebud salve vill jag ha! Jag tror jag är lite smått beroende av det.. Eller så är det bara det att jag har extremt torra läppar denhär vintern.

pow

Nu har jag letat fram en bild på den, enligt mig, perfekta luggen. Elin Kling är ägaren av den och jag blir grön av avund varje gång jag ser den! En sån lugg ska jag nog skaffa tror jag.

image49

UPPDATERING

Har redan kommit på lite mer att tillägga på min lill lista, för jag måste överösa mig med saker. Så en liten uppdatering. ( Och nu fick jag prickarna på rätt ställe med) 





  • Lära mig gå i högklackat, för det är så fint
  • Hitta den "perfekta" klockan, vill ha en ganska stor, gärna i guld
  • Hitta en "perfekt" hatt, och det är antagligen bara för att Mary-Kate är så sjukt snygg i sin..
  • Skaffa ett jobb, spara massa pengar, åka till stockholm (eller götet) och göra av med allt
  • Skaffa en kamera
  • inskaffa en ny, fungerande plattång
  • Klippa en "riktig" rak lugg, och passa i det! Jag ska fan i mig passa i det och inte se ut som en treåring! Vill inte ha typ snelugg längre, nej, riktig lugg ska det vara
  • Testa på yoga

me myself and.. just I?

Jag kommer att bli änka! i två och en halv månad åker min älskling till österrike och jobbar. Iofs så tycker jag att det är skitkul att han får den chansen och det är klart som korvspad att han ska åka, men jag kommer ju att sakna sönder mig! Eller nästan ialla fall. 
 
Men då kom jag ju på att jag helt enkelt får åta mig några små projekt medans han är borta, och jag ska:

* (detdär ska föreställa en såndär punkt, men den riktiga ville inte vara på rätt ställe) Jag ska ta körkort, jag är på god väg, snart arton och riktigt huffsad på att köra faktist.

* Jag ska se till att bli stammis på spegeln ( för er som inte vet så är det ett gym)

* Jag ska bli en toppelev, skolan först, inga lata morgnar!

* Jag ska blien toppbloggare, blogga massor varje dag och läsa alla mina favvisar ofta


Det är vad jag har kommit på hittills, men det kommer nog en uppdatering av den lilla listan så snart jag blitt ensamen.


AAJJEE!!

MIN TUMME SKRIKER!! Den är bränd! Den elaka plattången bara hoppade på den! AJ!

nej jag lever!

jag lovar! jag tog bara en liten paus från att blogga ett tag, mest för att det var lov och att jag då bara låg och jäste i soffan, istället för att orka dra mig till soffan. Men nu har alltså livet återgått till det normala oh likaså ska bloggen det. Vi ses senare för nu ska jag borsta tänderna!

RSS 2.0