fredasmys

Härliga, efterlängtade fredag. Äntligen är du här! Jag har längtat efter helgen i.. flera dagar, det ska bli så skönt att vila litegranna. Nu tänkte jag att jag skulle cykla ner till Jens och låna hans badkar. Jag hoppas och tror att han inte har något emot det, men han kommer ju snart hem. Jippie!

klänningen återfunnen

Jakten på den försvunna klänningen är över! Den låg, såklart inte i garderoben, utan den hade halkar ner bakom fotöljen.. Rackans klänning. Nu ligger den i tvättmaskinen tillsammans med min nya vita som jag (såklart?) fläckade ner lite. Under tiden jag letade efter klänninge så hittade jag en annan. En mörkblå halterneck klänning med stora vita prickar på. Jag visste inte ens om att jag hade den. Prislapparna satt t o m kvar, dte var rea på den, köpt på h&m, hm där ser man vad jag kan hitta om man bara letar.

försvunnen klänning

Jag kan inte hitta min ljusrosa t-shirtklänning nånstans.. kanske dte är ett tecken på att jag borde städa garderoben? Kanske, ska försöka orka göra dte nu.

HP och mat

Lång dag idag, har suttit på en stol i dendära satans stugan som är iskall och läst Harry Potter hela dagen. Och det får jag betalt för. Är inne på andra boken nu och jag har suttit där sen i Måndags så jag har nog plöjt igenom allihopa tills jag slutar.

Nu sitter jag här och sjunger ( ganska falskt, men det är ju ändå bara jag som hör) sahara hotnights, härliug musik detdära. Har t o m varit så duktig att jag har tagit reda på all disk sedan jag kom hem, nu återstår bara nån form av middag om jag orkar, men jag orkar inte göra nåt. Kanske.. nej hade ju ingen yoghurt hemma så jag får lista ut nåt.

men innan dess..

så måste jag nog ta en alvedon. Efter en sånhär dag får jag fruktansvärt ont i skallen.

uppdatering

Puh! Nu har jag äntligen tid att blogga lite. Har haft en ganska busy dag idag! Men men, nu är den snart över. Min midsommar iaf, för den som är intresserad, var väldigt trevlig! Var hemma hos Jens föräldrar. Trodde först att det bara skulle vara lite äldre personer där och att det skulle vara lite lagom trevligt, men det visade sig vara personer där, som kanske inte riktigt var i min ålder men inte så väldigt mycket äldre. Och jag hade himla roligt med allt kubb och skipbo spelande. Sov t o m himla bra i den lilla sängen tillsammans med Jens, de må ha varit lite trångt med jag har inget emot att ligga nära min älskling.

Nu ska jag sjunka ner i Annikas soffa och se på film, så: MOT ANNIKA!!

tuff dag

Hittills idag har det hänt två saker:

Mamma och pappa har kutat ut och in ur mitt rum, tills de till slut åkte.

Det sista mamma sa: Det är jättefint väder ute, gå och lägg dig och sola lite. "Underbart" tänkte jag och drog på mig bikinin. Så fort jag kom ut drog molnen ihop sig icg det började att blåsa. Typiskt! Jag kommer aldrig att få den färgen jag vill ha.




dragning

Vad jag inte vill vara hemma nu (nej jag har inte avrit hemma hela dagen, jag uppe hos Johanna ett tag och blev filmad av Emmelie och Morfar/Markus när jag hoppade studsmatta), jag vill vara nere hos Jens och bara mysa. Men jag kan inte, eftersom mamma och pappa åker imorrn och då måste jga vara hemma och säga hejdå. Det är svårt att låta bli att åka ner, pojken har ju dragningskraft som en planet! Nu tror jag att jag ska lägga mig i sängen och läsa lite cosmopolitan, ja det låter som en bra idé.


<3

<3

jag klarade första dan!

Föstsa dgen på sommarlovet och den första arbetsdagen börjar på att lida mot sitt slut. Har fått in en massa information i skallen idag, likadant lär det blir imorrn. Det jag verkligen ser fram emot i sommar är att jag ska guida ute på smitingen. Jag ska visa och berätta om grottorna och raukerna (som jag bara trodde fanns på gotland) samtidigt som jag själv får se allt. Kulkul.

Nu ska jag försöka få tag i miss Annika som det ALDRIG går att få tag på, för jag orkar inte sitta här. Det är ju sommar!

vatten i stora lass

Huvva vad jag har hinkat i mig vatten idag, flera tusen liter! okej, kanske att jag överdrev lite nu, men jag har iaf druckit mycket! Nu vill jag ha lite luft så jag funderar på att ta en Therese-sommar-promenad i slalombacken som ligger ca 500 meter från mig. Så får det bli!

sommarlov!

Jag fick tillbaka min tidning till slut, och den läste jag klart ute i solen i bästaste solstolen på min baksida, samtidigt som solen (förhoppningsvis) gav mig lite mer färg. Jag har precis lärt mig hur man betalar räkningar eftersom jag kommer att vara ensam hela sommaren. Ska bli så skönt!


MÄH!

Nu sitter jag här alldeles förfärad, jag har nämligen blivit bestulen på min nya veckorevyn. Bredvid mig ligger Jens med den och jag får inte tillbaka den, hm han ska få se på andra bullar!

Balhysteri

Jaha, jag fick mat tillslut ialla fall. Nu sitter jag hemma hos Ida, Annika ska precis till att börja med att fixa hennes hår till balen hon ska på ikväll. efter det är ska jag sminka henne. Det blir nog bra tror jag. Jag vill också gå på bal, ha fin klänning och värsta avancerade håruppsättningen. Kulkul! Men jag får vänta i två år jag. Jag lovar att jag kommer att överleva.

Trappan!

Nu sitter jag här - döhungrig! Jag hoppas att Annika ger med sig sen så att jag kan få lite mat!

Det är så skönt med sista dagen i skolan, eller ja, har ju end ag imorrn med men då ska vi ju bara sitta i typ en timma och sen gå hem. Alltså inte en särskillt busy dag, men snart ska jag gå och slänga ner Jonsson i trappan. Men bara på låtsas förstås.

busy,busy

Äntligen kan jag fungera som en människa igen. Jag kan t o m gapa! det är helt otroligt.. eller kanske inte otroligt, men skönt som bara den att slippa andas i små, små pustar. Fick iaf penicillin i torsdas. En dubbel dos med för att det inte såg så bra ut. Läkaren hotade t o m att de skulle punktera min högra halsmandel om det inte la sig, tur att jag slapp det! Min första burk med penicillin tar slut idag, sen är det bara fem dagar kvar. Och snart sommarlov!! fast denhär veckan ser ut att bli ganska hektisk ändå.. ska skriva in ett nk-arbete på datorn (det finns redan färdigskrivet i min bok), göra klart ett svenskaarbete och två fotouppgifter. Det är ganska mkt för att vara sista veckan.. men men, jag fixar det. Känner mig duktig idag, har skrivit en artikel nu, och satt hela kvällen igår och försökte få klart mitt rligionsarbete. och det blev färdigt!

Men sommarlovet är verkligen efterlängtat! Jag längtar efter gassande sol och bruna ben, så mysigt. Många grillfester och liknande, förhoppningsvis en sväng till göteborg med. Och självklart ska jag jobba med, vi får se hur mkt det blir med det, för jag vill inte jobba HELA sommaren som jag gjorde senast. men lite vill jag ju jobba, annars får jag ju inga pengar.. Då går det inte! Heh ^^


Halsond helg

ja, alltså när en av min favorithelger äntligen kommer så ska jag SJÄLVKLART bli sjuk. Min hals var så svullen att jag knappt kunde andas. Eller, knappt kunde, kan fortfarande knappt, svälja. Mitt huvud kändes som det vägde 10 kilo för mycket och.. jag var trött. Men jag överlevde, något förvirrad dock. Somnade mitt på dagen på lördagen, för att sedan bli väckt tio i åtta på kvällen av Annika, eftersom vi skulle ut. 

Annika: Hey, vi ska typ åka nu.
Jag: Vadå, vad är det för dag? Är det söndag?
Annika: Söndag? vad snackar du om? Det är lördag!
Jag: Nejnej, dte är ju söndag! Det måste vara söndag.
Annika: Nej, det är lördag!
Jag: Nej, det är.. lördag..

Jag kände mig lite förvirrad, men sen blev allt finfint. Förutom halsen, men jag får helt enkelt överleva det.

RSS 2.0