skorskorskorskor

Köpte nya skor igår, svarta stövletter på rea, hur fina som helst! Inviger dem idag och det är faktist ganska sköna! Hurra! Nu ska jag titta igenom bilderna vi nyss knäppte, see ya!

tidig morgon

Det är äckligt tidigt. eller ja klockan är barastrax före nio men jag är så trött och frusen nu så det känns som om klockan är fem på morgonen. Jag ville inte lämna Jens varma säng och åka hit, men vad ska man göra när skolan kallar? Som tur är så slutar jag efter lunch idag, och då ska jag åka hem och vila hade jag tänkt. Nej nu måste jag kila!

bara en till, tack Patrik!


Vilket är det mest pinsamma bandet du lyssnar på?
Ehm.. Nee jag vet inte.

Hur många timmar har du suttit som längst framför en dator?
Kanske fyra timmar eller så.

Vilken färg har din cykel?
Gul!

Blondin eller brunett?
Brunett egentligen, just nu nåt blandat.

Vilken färg har du på texten i msn?
Grå

Vilket stjärntecken är du?
Vattuman

Vad var det senaste du åt?
Tekaka

Har du en diskmaskin
Det är ju egentligen mammas diskmaskin

Rakar du av dig dina ögonbryn?
Neeej! Dom sitter bra där dom sitter

Har du något husdjur?
Jag hade

Vilket smeknamn gav din mamma dig som barn?
TessanSessanPrinsessan, och ja, hon kallar mig det fortfarande ibland

Är du kär i någon just nu?
Yes

Har du någonsin brytit på tyska för att imponera på en tjej/kille?
Nee, men jag har försökt bryta på tyska när jag hade varit i tyskland när jga var liten och alla mina kompisar trodde att jag pratade riktig tyska

Har nu någonsin sagt 'lol' under ett samtal?
Emm.. jag tror inte jag har det

Har du ätit lösgodis för över 100 kr själv på en kväll?
Näe det tror jag inte att jag har

Är du beroende av någonting just nu?
Hum.. näe

Vad heter din(a) bästis(ar)?
Bästisar och bästisar, men Annika och Malin ligger ju bra till. Liksaså Marcus, och Emmelie och Johanna. Och får jag räkna Jens som bästis så är han ju det!

Vad har du för fobier?
Handleder och hissar

Berätta detaljerat om det äckligaste du någonsin ätit?
Äckliga små bruna musslor på cypern, tunga hade dom med! Iaf hoppas jag att det var tungan

Hur lång är du?
Ungefär 164 cm

Om du var ett verktyg så skulle du vara?
En spikpistol

Varför just det verktyget?
Vet inte, men jga tror att jag skulle ha vart det bara

Sover du med något gosedjur?
Om jag sover hemma så har jag faktist en grön nalle i sängen. Han brukar få agera kudde

Vad har du just nu som ingen annan har?
Min pyjamas på mig, det regnade ju ute!

Är du förlovad?
Nope

När duschade du senast?
Imorse vid 09.00


Vem tänker du på just nu?
nina Persson i the cardigans. Varför? Därför att dte är hennes röst som dånar ut ur mina hägtalare

Om du fick ge bort 25 Miljoner till någon (förutom dig själv eller någon från släkten), vem skulle det vara då?
Jag skulle dela upp det i tre, en del till canser-forskningen, en del åt AIDS-forskning och den sista delen till rädda barnen ellerl iknande 

snodde en ny sånhär rolighet av Patrik!

Hej jag heter Caroline Bäckman, jag bor i Sundsvall och är 40 år gammal.
Jag arbetar som gymnasielärare, mina intressen är att promenera ute när det tokåskar, sitta på sjukhuset och vänta medan dom tömmer mig på blod och att ha migrän. Jag har även fyra barn att ta hand om. Min hårfärg är vit och mina ögon är också vita. Jag lyssnar gärna på tecno/trance/dance av alla dess slag! 


Gör såhär:
Som ditt förnamn sätter du ditt andra namn och ditt efternamn tar du av din närmaste granne. Som hemstad tar du den stad du senast besökte med buss och din ålder tar du av mamma. Ditt yrke är det din pappa jobbar med och dina intressen sånt som du avskyr att göra eller helt enkelt inte tycker om.
Du har lika många barn som piercingar ( örhängen räknas). Din hårfärg är samma som skjortan du har på dig och dina ögon har samma färg som byxorna. Musiksmaken/genren är sådant du inte kan tåla.

skola igen

Tillbaka till verkligheten, nu har alltså skolan dragit igång igen. Skönt att få tillbaka sina rutiner, men kom igen! Sommarlovet KAN bara nte gå så fort, det är omöjligt! Det började ju alldeles nyss och nu helt plötsligt är det slut. Jaha. Klassen ser ut precis som den gjorde när vi gick på sommarlov, men med möjligheten att den blir utökad av en pojke. Vore ju trevligt om det skulle komma nån ny. Men en ny som jag då inte riktigt har fattat tycke för är min nya mentor.. Nej, hon ser verkligen ut att vara en uråldrig uggla som bara hoar.. Jaja, det löser sig nog!

Vårat äventyr vid sjön

inträffade igår. Vi (jag, Emmelie och marcus) bestämmde att vi skulle åka och bada, sjön vid byåker fick bli vår destination. Det tog en liten stund att köra de (kanske 2 mil?) milen som tog oss ut till den ganbska stora sjön. Från den stora vägen och ner till sjön gick det en lite smal stigväg, det vill säga gräs med bilhjulspår i. Det första som hände när vi hade parkerat var att Marcus låste in Emmelies moppenycklar i sadelfacket. Jaha, vad skulle vi göra dådå? Vi stog och grubblade på det ett tag, men bestämmde oss för att vi skulle bada först och lösa problemen senare. Vattnet var varmare än vad jag hade förväntat mig och vi kunde simma runt i nästan en hel timma innan vi blev kalla och gick upp. När vi hade kommit upp kom vi på att det smartaste sättet var att Emelie skulle ta min moppe och fara in till stan. Först till sin mammas jobb för att få nyckeln hem och sen hem till sig för att leta reda på sina extranycklar. När hon väl hade åkt kom vi på att hon hade åkt iväg med våra kläder, så där satt vi i blöta badkläder och en stor handduk var och försökte hålla oss varma under de 70 minutrarna som hon var borta. Hon kom tillbaka och vi klädde på oss för att åka, dom åkte först och såklart ramlade dom i det blöta gräset. Som tur var var dte ingen som gjorde illa sig, men jag trodde att min mage skulle explodera för jag skrattade så mycket att jga inte kunde andas. Resten av resan hem fullföljde utan komplikationer. Hurra.

bilar och bilar

Kul kväll igår. Var ju cruising här i stan, mycket folk och hyfsat mycket bilar ute. Jag gillar sådana kvällar, gå runt och titta på alla snyggbilar, och alla mindre snygga bilar.. Sen vaknar man nästa morgon och mår toppen. Hur härligt som helst.
   Nu surrar det runt en geting här inne så nu måste jag springa iväg!

helg igen!

Redan, eler ska jag kanske säga äntligen lördag? Veckan har bara flugit förbi, bara en vecka innan skolan börjr. Jaja, nu ska jag iaf hem och byta tändtift.

zzZZzZ

Huvva, vad trött jag är ikväll! Klev upp tidigt imorse som jga redan har nämnt. Nu ska jag glida ner i badkaret en timme. Sköönt!

penicillinångest

Klockan är inte ens halv nio och här sitter jag nästan helt klar, börjar jobba om en halvtimme. Egentligen kunde jag ha sovit tills nu ungefär, men eftersom jag hade mitt penicillin hemma så var det bara att kliva upp och fara hem innan jobbet. Suck, jag längtar tills jag inte behöver ta dem mer. Nej, nu ska jag gå och ta på mig lite kläder!

jobbjobb

Kom precis ut ur den rykande varma duschen och är nu insvept i min morgonrock. Om jag fick välja så skulle jag gå runt i den hela dagne, men eftersom jag börjar jobba om en timme så är det lika bra att jag går och tar på mig lite kläder. Vill ha nåt fullt av färg eftersom vädret är så grått och tråkigt. Kankse den knallgula t-shirten..? Ja, dte blir bra.

roxette räddar min dag

Jag kom hem fårn Jens för snart en timma sen, regnet forsade ner på gatorna och jag kände mig sådär väldigt oinspirerad att skriva eller göra nåt. Men nu, efter en timma av lyssnande/sjungande av gamla goa rexette-låtar så känner jag att mitt humör höjs. Härliga roxette- min räddare i nöden.

nytt jobb, ny telefon?

Att jobba igår gick bra, dte var lite tekniska problem i början, men utöver det gick det super. Ska jobba mycket denhär veckan, men inte mig emot.
    Nu sitter jag här och kikar på telefoner. Min börjar ju på att ha gjort sitt snart och jag vill ha en ny, jag funderar mellan två stycken. Antingen vill jag ha en Sony Ericsson w610i eller en Samsung x830, svårt beslut men jag har ju ända tills slutet av augusti att bestämma mig.

ny kur igen

Uy, så har jag åkt på halsfluss igen och har påbörjat en ny penicillin-kur idag. Jippi, jag som börjar jobba imorgon och ska prata i telefon hela tiden och så låter jag som ett uppsvällt sjölejon när jag försöker prata. Hoppas att svullnaden har lagt sig tills imorrn!
     Måste också berätta en liten snabbis om igår, bara för att det var en speciell dag. Nämligen min och Jens ett-års-dag. Myys! Dethär året har bara sprungit förbi, poof!

Och ett litet boktips till er som känner er oinspirerande, läs den sjunde Harry Potterboken - the deathly hollows. Har hittills bara kommit ut på engelska, men det funkar alldeles finfint. Boken är spännande, dock lite seg och lå¨ngdragen, men spännande!

ajaj

Aja, jag har ont i mina ben, eller bakdelen av mina ben. dom är knallröda och brända. Inte kul, men så går det ibland.
    Det har annars varit en ganska händelselös vecka, har legat på stranden de flesta dagara och dte har avrit sköönt! Nus ka jag ta igen lite bloggläsning som jag inte har gjort på ett par dar!l

snodd lista

Hittade en skojjig lista på Patricks bilddagbok, så jag tänkte att jag snor den och så har jag nåt att sysselsättamig med tills Jens vaknar och tills jag får ringa och väcka Morfar och Mlli, inte före 11 var de sagt.


STEG ETT:
Namn: Therese
Smeknamn: Tess är det väl oftast
Födelsedatum: 900127
Födelseplats: Sundsvall nånstans
Ögonfärg: Blåa
Hårfärg: Hm, jag vill säga att jag fortfarande är brunett, men lutar nog mer åt det blonda tror jag
Längd: 163 kanske
Skostorlek: 38-39, oftast 39
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Vattuman

STEG 2
Skor som du bar idag: Klockan är tio på morron, jag har inte haft några skor på mig än
Rädsla: Mörker och åska
Målsättning: Ha ett skönt liv, att ha gott om pengar vore inte heller helt fel.

STEG TRE
Din första tanke när du vaknar: Aj, huvvet
När somnar du: När jag är trött

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: CC, annars får det va
McDonalds eller Max: eh.. gillar inget av de ställena.
Singel- eller dubbeldejt: Hm, beror på tillfälle och humör
Adidas eller Nike: Adidas
Lipton Ice Tea eller nestea: Lipton is goood
Choklad eller vanilj: På vad? Äre glass så choklad

STEG 5
Svär du?: japp, är jag duktig på
Sjunger du?: Jahaarå, dock inte så fint
Duschar du varje dag: Yepp, måste vara ren!
Röker du?: Nope, man luktar illa
Är du förälskad?: Yes sir
Tror du att du någonsin varit kär?: Aa, första gången u
Gillar du skolan?: Jovars, jag härdar ut
Vill du gifta dig?: ja alltså, det beror på, kanske
Tror du på dig själv: Oftast
Blir du åksjuk?: Jao
Tycker du att du är hälsosam?: Jovars, visst kunde man ha varit duktigare..
Gillar du åska?: Noo!!
Spelar du något instrument?:Nope, önskar tt jag kunde spelar gitarr

STEG 6: Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol?: Mjoo
Rökt?: Nope
Gått på dejt?: nej
Shoppat?: ja
Ätit en hel ask müsli?: ne
Ätit sushi?: no, rå fisk? Isch
Stått på scen?: Näj
Blivit dumpad?: Ne
Skejtat: Nejnej
Bakat?: ne
Nakenbadat?: Ne,
Färgat håret?: Mm, lite slingor

STEG 7: Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull?: Ehm, ja det har vl hänt
Blivit upptäckt under ?akten??: Nej
Blivit kallad hora?: Ja
Blivit nerslagen?: Näe tror jag inte

STEG 8: I framtiden..
Hur gammal vill du vara när du gifter dig?: Oj, inte vet jag. När jag vill gifta mig
Namn på barn?: No idea
Ditt drömbröllop: No idea
Vad vill du bli när du blir gammal?: En snäll tantsom lever dubbelliv

STEG 9: Hur ska din drömkille/tjej vara?
Ögonfärg?: får gärna vara blå
Hårfärg?: blir man kär så blir man, men gärna brunett faktist
Långt eller kort hår?: kort
Vikt: Spelaringen roll, så länge det inte är 160 kg
Klädstil: Kläder som passar personen i fråga, och inte lodisklädsel
Plats för första träffen?: Hm. nån fest eller så?
Plats för första kyssen?: där den infaller, platsen kvittar

STEG 10
Antal människor du skulle ge ditt liv för: ehm.. Jag vill inte ge mitt liv, men för mänskligheten kulle jag nog..
Antal CD-skivor du äger: inte många
Antal piercings: inga, för örona räknas inte antar jag?
Antal tatueringar: 0
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: vet inte, ett par
Antal saker jag ångrar: Inget alls

FAVORIT...
Färg: Känns tråkigt att säga svart, så rött isånnafall
Plats: Nåt ställe där ag mår bra och är omgiven av personer som gör mig glad
Spel: Harpan
Drog: life is my drug
Film: jag gllar kl 11.14, väldigt uttänkt film, annars är idel hands högt upp på listan
Djur: Vovvar!
Affär: no idea
Serie: Sex and the city, inget slår det
Skor: Oj, jag kan inte välja Ett par
Internetaktivitet: Blogg såklart

BRUKAR DU...
Titta på dig själv i spegeln: det händer väl nångång sisådär
Gnälla: Japp, en av mina skills
Skrika: Inte så ofta faktist
Sova: Händer mer ofta det
Ha ångest: Nee, det tror jag inte!
Skada dig självmant:Nejnej
Ta mediciner du inte borde ta: hm.. nope
Vilja dö: Inte en chans
Drömma mardrömmar: Njäe, inte så ofta
Drömma sexdrömmar: Det händer väl
Ta droger: NEJ
Försöka vara annorlunda: Njäj tror jag inte
Klä dig i svart: Hum, kanske att jag brukar dte
Gå till kyrkan: Näe
Gå i skolan: Mhm
Röka: Nope
Ha sex: yes!
Ljuga: ibland
Hata folk: Nej, jag är ingen hatare ;P
Lita på folk: Njao

NÄR...
Åt du senast: Middan igår
Läste du en bok senast: igår
Var du på konsert senast: ehm.. tr veckor sen? om dte räknas.
Köpte du något senast: Igår
Kysste du någon senast: igår
Svor du senast: igår det med
Sjöng du senast: haha tänka sig, igår
Klagade du senast: klagade nog lite igår med
Är det sommar: NU !

VEM...
Saknar du: Catina!
Vill du döda: ehm...ingen? Vill inte ha dte på mittsamvete
Rörde dig sist: jens, kramade mig i sömnen
Vill du slå: dumma människor i världen
Kysste dig sist: Jens!
Vill du kittla: Eh.. ingen?
Kramade du sist: Jens of course
Vill du prata med: Morfar just nu, vill väcka!
Skrek du på sist: Nicklas om jag inte minns fel
Vill du vara som: Jag vill vara en exakt kopia av.. mig själv!
Sårade dig sist: I will not say
Vill du bli galet full med: Annika! Annars vem som helst av mina vänner
Fick du sms från senast: Ylva
Ringde dig senast: Var det emmelie som ringde senast?

HAR DU...
För många vänner: Nej
Förföljelsemani: Nope
Tvångstankar: Näj, isåfall väldigt light verson
Någon annan psykisk sjukdom: Nopa
Skadat någon: Nee
Färgat håret: Nån gång har dte väl hänt
Brutit några ben: Kinda
Några piercings: 0
Några tatueringar: 0
Egen dator: Nej
Gjort bort dig rejält: Oh yes
Bra självförtroende: jovars
Komplex: några stycken ja
Kysst någon: ja
Haft sex: ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: nej, inte idag
Bjudit ut någon: nej
Varit kär: mm en gång! Eller jag är
Blivit kär i någon på nätet: nee
Dumpat någon: ne
Blivit dumpad: jo
Velat vara otrogen: Ne
Varit otrogen: nej
Lämnat landet: mm
Rymt hemifrån: hehe yeah, när jag var sju!
Tuttat eld på nåt: ja
Gjort något olagligt: jo


HUR...
Går du: Men ena benet före det andra
Svarar du i telefonen: hallå eller liknande, beror på vem det är
Fördriver du tiden: för tillfället med denna lista
Mycket pengar har du: inte mycket just för tillfället
Tjänar du pengar: Jag jobbar samtidigt som jag går i skolan, jag är duktig
Bäddar du sängen: jag har en tendens att glömma den lilla detaljen
Ofta diskar du: ett par gånger i veckan
Ofta städar du: nån gång sådär
Går det på jobbet: at the moment, en gång i veckan
Många stör du dig på: ganska så många
Ofta träffar du din familj: nästan varje dag
Mycket äter du: tills jag inte är hungrig längre

Såpp, det var den det!
                   

härligt

helt undrbart, det är sol och varmt idag igen! Ska dra med mig Emmelie och Morfar ut idag, och jag har varnat dom att jag ringer tidigt! Hah! Men jag tror inte att dom hade förväntt sig att jag skulle ringa vid tio.. Kankse jga är snälll och väntar tills halv elva.

golffajt

vi spelade minigolf idag, jag, Emmelie, Morfar (marcus alltså) och Johanna/Cebbe. Jag ledde största delen av spelet, men Emmelie tog in och vann med bara några slag. Sen var det tajt mellan Morfar och Cebbe, men Morfar lyckades ändå komma några slag före cebbe och knep alltså tredjeplatsen.
Nu sitter jag ensam på Morfars rum och väntar på att han och Emmelie ska komma tillbaka. Jag sitter här och pratar med hans mamma och tittar på kattungarna. Dom är så söta så jag nästan smälter! Men nu kom dom så nu sticker jag!

strålande sol

och strålande humör. Det har varit en väldigt bra dag idag. Vaknade hyfsat tidigt (runt nio, men låg kvar i sängen till halv tio nångång), sen åkte jag och Jens ner till s-vall en snabbis för att fixa lite grejer. Sen ut på stranden! Har fått ganska så mycket färg idag, på vippen att jag har brännt mig. Men inte riktigt. Har gjort årets första (väldigt sent) dopp i havet. Simmade runt där en stund med Gurre innan vi bestämmde oss för att det var lite för kallt för att stanna kvar i.
    Har precis pratat med Maja på televinken (eller hur det nu stavas) och jag ska dit på utbildning nästa vecka. Jippi! Humöret är på topp! Nu ska jag bara torka håret och fixa till mig lite, sen drar jag till Emmelie!

solsolsolsol

Yes, sol idag med! Smitingen väntar! För er som inte är härnösandsbor och inte vet vad smitingen är, så kan jag tala om för er att det är en strand. Typ den största i härnta. Ska bli skönt att slappa på stranden en dag till innan sommaren är slut.

sol = humörshöjare

åh vad härligt att solen äntligen har kommit fram! har legat och solat nästan hela dagen, först hemma i solstolen och en en liten stund på stranden. Nu ska jag vara så duktig och åka ner på gymmet men Ylva. Solen gör en verkligen på bra humör!

solen på ingång

Wohoo, solen och värmen har återvänt! Äntligen! Så nu de sista veckorna på sommarlovet kasnke man kan å lite mer sol och bad. Härligt!

kissemiss

Nu har jag verkligen fått katt på hjärnan, jag villha en lite yllig kattunge nu! Men såklart så kommer jag inte att få en så jag får väl vänta tills senare. nu harjag egentligen inte tid att sitta här, för vi ska åka in till Jens föräldrar nu!

snip snapp slut

Nu är min bok slut. Helt hysteriskt rolig var den, nu måste jag till biblioteket ögonaböj och låna tvåan. Kanske att jga lånar trean med. För så långt är jag säker på att de finns, förhoppningsvis finns det en fyra med. Men jag ska nog läsa klart Harry Potter innan, eftersom jag för tio minuter sen hade fyra påbörjade böcker, varav två jag nog inte kommer att läsa klart. Menmen, nu ska jag titta på de resterande avsnitten av madTv.

RSS 2.0