Inte igen!

Nejmen nu sitter ag här igen, vafasen, jag skulle ju sistaminuten-plugga. Marsch iväg!

provprovprov

Ojoj, jag har prov idag igen. Inget nationella ialla fall, nej bara ett vanligt samhällsprov. Jag sitter här och sista minutenpluggar, men jag tror inte att jag får in något mer i huvudet, jag kan nog detdär. Vi får väl se klockan 10.

första delen, done

Nu känner jag mig duktig, jag har precis skrivit klart den första delen av engelska nationella B. Wohoo! Äntligen behöve rjag inte tänka på den nå mera. Jag valde att skriva en article om " becoming an Adult" och jag tror att jag gjorde det bra. Nåväl, nu ska jag ta det lite lugnt ett tag, njuta av att jag är färdig!

vi stannade hemma

Det blev ingen sundsvall idag, vi åkte hem till Jens istället, åt grillat och myste lite. Det var planerat att vi skulle åka imorrn istället, men nu vet jag inte hur dte blir med den saken.

Nu ska jag iaf snart åka iväg till Ylva, jag har ju inte avrit där sedan hon flyttade.

nya hål

Natten med de nya hålen i örat gick finfint, jag somnade utan problem, dock på fel sida. Jag vill ju egentligen ligga på vänsterörat, men nu går ju inte det. Tänkte bara om ni var nyfikna :P

P.S Ingen Jens har synts till ännu D.S

I väntan på bättre tider

Eller ialla fall väntan på Jens, vi ska fara ner till sundsvall och kolla igenom alla affärer. Rättning: Jag ska kolla igenom alla affärer och han ska vara less och vilja åka hem. Men än så länge syns han inte till, kanske har han övergett mig för något bättre än shopping? Näe, inte kan väl han komma på något bättre att göra på en lördag än att springa affärer runt med mig? Precis, och jag tror t o m att dte är hans bil jag skymtar där i kurvan. Nej, det var det inte.. men snart så!

done

Jaha, nu är det gjort. Hålen är tagna, men det blev bara två, för den tredje bråkade så mycket, och blödde gjorde den med. Men nu så är allt prima.

kraaamp!

Jisses vilken kramp jag har i fötterna! Jag tänkte att jag skulle vara lite snitsig idag och ha mina nya ankelbots på mig, väldigt fina svarta med ganska hög klack. Jag som inte alls är van att gå i klackar höll på att gå sönder innan jag ens hade hunnit hit. Tack och lov att det låg ett par sköna ballerinas i väskan, annars vet jag inte vad jag hade gjort. Men jag ska bli van och inte få ont av mina klackar, för dte är ju så grymt snyggt att jag inte kan låta bli!

Och aj, idag ska Patrick göra tre hål i mitt ena öra, "där uppe", och jag är lite nervis just nu, jag som är livrädd för nålar. Men jag ska ha det!

stressfri fredag

Fredag! Så skönt! Solen lyser ute, jag börjar inte förräns halv elva och jag kan bara ta det lugnt. Aah! Men jag tänker inte sitta här nå längre, för då blir det bara som de senaste två dagarna, jag ska inte stressa idag!

stress!!

CRAP! Nu har jag gjort dte igen, suttit för länge vid datorn på morgon. Shit! Jag hinner inte med mig, måste kila!

Ah, jag hinner inte med mig!

Ojoj, jag börjar 10 i 12 idag, vaknade halv 10 och tyckte att jag hade all tid i världen, fram tills nu har jag bara suttit och läst bloggar, attans jag hinner inte mer nu! Ska göra en snabb omelett och ta en snabb dusch sen måste jag kila!

bra tisdag

Himlans vilken bra dag det har varit idag! Det var lite segt att komma upp i morse men sen har dagen bara rullat på hur bra om helst. Efter skolan var jag ju och körde, det gick hur bra som helst, sen bjöd jag Jens på lunch och nu kom jag precis hem från en asbra volleybollträning! Jag är fortfarande helt uppe i varv så jag ska nog ta och stretcha lite.

kallt..

Idag körde jag årets första färd med moppen, dte var inge kul och alldeles för kallt om händerna. Jag kan knappt vänta tills jag har kortet så jag kan köra bil med lite värme i! En lektion hade jag idag, dte tog emot att kliva upp men jag hivade iväg mig och nu är jag hemma igen.

Snart ska jag ner till stan oh köra en lektion, jag vill egentligen inte men jag har ju inte så mycket till val, jag ska ha dtedär förbannade kortet!

ja det är våren!

SOOOLL!!! Härligt! Vi kilade ner på stan och köpte varsin bägare med tre kulor glass efter första lektionen, mmm mumma! Sen skulle jag egentligen till bilskolan och köra ett pass, men då hade de dubbelbokat mig, hum.. Så då får jag kila ner dit imorrn istället. Nu ska vi pimpla lite kaffe!!

P.S Nu tror jag faktist att våren har kommit på riktigt! D.S

Jag tävlar

image63

Jag har faktist precis gått med i en tävling, priset är denhär krokodilen häröver. Ingenting jag egentligen behöver men jag vill ju vinna nåt! Nån gång måste det ju vara min tur, eller hur? Precis! Vill du förlora mot mig? Klicka här så kommer du till Jessica och kan tävla du med.

hemma igen

Nu är jag tillbaka från min långhelg. Det är skönt att vara hemma, men nu längtar jag ännu mer efter sommaren än jag gjort tidigare, huh! Jag har egentligen inte tid att sitta här men jag måste ju berätta för er att jag nu har hittat den ultimata parfymen, Hippt Fizz från cheap and chic, mmm mumma! Nu måste jag kila på en gång, bara lite mer Elvis innan!

ses på söndag

Jag kommer tyvärr inte att kunna blogga något mer förrän på söndagkväll, jag ska nämligen åka iväg nu och jag kommer inte att ha tillgång till dator där, så ha tålamod!

körabil

Idag har jag kört mina andra körlektion denhär veckan, det gick riktigt bra faktist. Vi tränade mycket krypkörning och jag börjar på att få till det nu, dock har jag fortafarnde problem med att stå stilla i backe med bara gas och koppling, det är så knöligt!

kortet!

Jösses vad trött jag är idag, dte var hur jobbigt som helst att stiga ur sängen imorse.. Men jag kom upp och jag kom hit, och hit är alltså skolan. Jag ska snart gå ner mot stenstan för jag har en dubbel körlektion idag, snart är kortet mitt!

billigtbilligt

Idag har jag avrit duktig, jag slarvade bort plånkan... Min fina lilla röda sak, men rosett och innehållandes alla ina kort. Som tur var hittade jag den när jag kom hem, den låg inklämd mellan sängen och väggen.
   Efter skolan idag gick jag och Malin en liten sväng på stan, vi fastnade på kicks som hade riktig rea, särskillt på hårfärg. Malin köpte fyra paket med wella vivas askblonda till sin syster, som alltid använder sig av just den. 80 spänn fick hon pröjsa, och även jag, som hittade 30 kronor inknölade i ett litet fack i väska, köpte en färg. Wella det med, men inte askblond då, utan mörkbrun som vanligt. jag har ju länge varit sugen på att färga det koppar, men jag tror att jag väntar tills efter sommarn, annars blir det nog orange av solen. Ialla fall så kostade färgen mig 20 spänn. Som hittat!

Nu ska jag krypa ner i sängen och kika på simpsons, undra om jag kan ringa och störa Jens lite när han jobbar? Jag vill höra hans röst bara.

barn som 16?

Något som jag har tänk på mycket på sista tiden är tonårsgraviditeter, unga flickor som förlovar sig och skaffar barn väldigt tidigt, runt 16 år. Själv tycker jag att det är alldeles för tidigt för barn och familj. Jag anser att manf örst och främst ska skaffa sig en ordentlig untbildning, för man måste ju faktist försörja barnet och en a-kassa är faktist inte mycket att leva på. Dessutom tycker jag och att man ska leva livet innan barnen kommer, res, jobba, festa och bete dig som en tonåring först! När man är en 16-17 år är man ju fortfarande barn själv och då köper inte riktigt jag att man är kapabel att ta han dom ett eget barn helt själv, visst finns det många duktiga och starka tonåringar som faktist sköter detta alldeles utmärkt, men långt ifrån alla. Många lever i en fantasivärld där de tror att det bara kommer att vara en dans på rosor och små rosa moln med ett barn och en alldeles perfkt pojkvän. Tyvärr är ingen människa perfekt och vad som händer för många, tyvärr, är att man tillslut står där ensam.
   
Nu menar ju inte jag att ingen ung människa kan ta hand om ett barn, självklart kan de det! Men jag har sett så många unga tjejer som har råkat ut för precis dethär. Först kommer drömmen, ett perfekt barn och en perfekt kille och sen vaknar man. Ja, jo, dtehär var ialla fall bara vad jag själv tyckte och det tycker jag ju för att jag verkligen inte skulle kunna ta hand om ett barn nu, dock vet jag en tjej som var väldigt ung, och hon klarar det galant!

tänd ett ljus

Det här är så hemskt! Jag trodde verkligen att de skulle hitta henne levande.. Men så var inte fallet. Klockan nio ikväll ska man tända ett ljus i fönstret för henne, det tänker ialla fall jag göra.


månag

Sorry mina vänner för den extremt dåliga uppdateringen i helgen, min dator har nämligen varit paj och när jag väl hade tillgång till dator var jag helt enkelt tvungen att skriva ett arbete. Men nu ä datorn igång igen och jag kan skriva igen!

rubrik

Gick en vända på stan idag, wedins hade skorea, halva reapriset! Jag köpte två par för knappt 200 spänn! Bilder på det kommer senare. Nu ska jag mysa ner mig i sängen bredvid Jens för snart är det ju talang.

rubrik

Dom kom till slut, och nu har vi faktist fått ganska mycket gjort. jag har t o m nästan gjort klart mitt samhälle-arbete. Det känns riktigt skönt, men nu är jag helt slut i huvudet och jag behöver mat! Ida kommer snart in till stan för att träffa mig en stund, jag tänker yrka på mat. Så ni vet det.

rubrik

Jaha, tolv var det sagt och klockan är nu precis 12.21 och det är ingen här.. kul, vad glad jag blir. Crap!


rubrik

Ja, alltså, jag skulle ju visa er en bild på min smarriga smoothie, men.. Jag råkade trycka in minneskortet alldeles för långt in i den lilla dosan som lägger in bilderna på datorn.. Sablar! Så, ja, det kommer ingen bild, än.

Och bara för att inskjuta en sak, Duffy är helt underbar! Jag har verkligen fastnat för den tjejen. Har ni inte hört henne? Klicka här

rubrik

image62
Utanför mitt fönster

Såhär set det alltså ut utanför mitt fönster för tillfället. Inte ser väl dethär ut som vår för er? Nej, jag trodde väl inte det, det ser inte ut som vår för mig heller. Nej, nu är jag hungrig, kanske ska göra en smoothie?

rubrik

Jag hittade min mp4 igår, den låg nertryckt i en sidoficka i en väska som jag inte har använt på evigheter. Nu kan jag äntligen gå ut och springa igen, så fort snön har smält. Jag kan verkligen inte springa utan nån musik i öronen, jag blir bara toktrött av att lyssna på mina egna andetag. Nu ska jag bara ta och byta ut lite av det som finns i den.

puh!

Är helt slut, kom hem från volleybollen för inte så länge sendan och jag är helt slut. Jobbigaste träningen på länge denhär, kommer att ha sjukt ont i armarna imorgon. Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa gossip girl ett tag. Nattinatti

dag tre

Jaha mina vänner, snön vräker fortfarande ner utanför fönstret, dethär är tredje dagen! Våren var ju här och det började på att bli varmt, men nej.. snön ville annat. Så vi får väl helt enkelt dras med den då.

rubrik

Om jag bara fick köpa en enda klänning i sommar så skulle jag köpa denhär, utan tvekan! Den kommer från acne, och om du vill ha den får du punga ut en sisådär 1800 kronor.

image60

Therese betyder jägarinna

Godmorgon! Jag älskar att ha sovmorgon, man kan sova länge och ta lång tid på sig när man gör sig iordning. Just nu sitter jag här och dricker te ur min toksöta Therese-mugg, det står t o m en liten text om "mig" där:

"Therese jagar och segrar på kärlekens marker och klarar sig väl även utanför dem. En romantisk touche an kejsarinna och franska seder - Therese liksom Amor skjuter oftast mitt i prick."

Visst låter väl detdär precis som jag?

image59
Dethär är alltså min fina lilla mugg.

top model

Nu börjar snart men in trees, jag gillar det, dte är bra. Och efter det är det dags för top model! Wohoo!!!

vart tog våren vägen?

När jag vaknade imorse var det åtminstonde 1 decimeter snö utanför fönstret. Vart kom allt det ifrån? Det ska inte vara snö nu, dte är ju vår! Fattar inte vädret månads-sången? Januari börjar året, februari kommer näst. Mars, april har knopp i håret? Vart är knoppen i håret? Jag ser bara snö i håret och dte är inget jag vill se. Men okej, vi gör en deal, jag blundar och räknar till tre och då vill jag att snön ska vara borta?!

Btw, blev lite chockad när jag i vanlig ordning läste alla bloggar på veckorevyn.com och där läste att Quetzala ska sluta blogga. Var kom dethär ifrån? Jag vill ju läsa vad hon har att säga! Det är min sysselsättning ju. KOM TILLBAKA!!!


new york och jag?

Min brorsa åker till New York inatt men jag är inte ett dugg avis! Inte alls..

JAG VILL OCKSÅ ÅKA TILL NEW YORK OCH GÖRA AV MED PENGAR!!! Bara så ni vet.

jag väntar vid telefonen

Jag vaknade för sisådär 30 minuter sen, ska snart åka till skolan. Jag hade världens bästa dröm!!

Ebba ringde från vecko revyn och sa att de behövde mig, desperat! Jag tackade såklart ja och fick anställning (för jag vet att dom vill ha mig där, dom vet bara inte det själv än), och så fick jag alltså ängna mig åt vad jag är bra på - svaller. Plus att jag fick jobba med massa härliga tjejer. För det verkar de vara, allihopa!

Så Ebba, I´m waiting by the phone, det är bara att ringa!

mätt..

Aoch, min mage står i fyra hörn! Det känns som om jga bara har proppat i mig idag. Föst omelett till middag, sen nya cornettoglassen med cheesecakesmak (den var förrästen otroligt god) och till sist massa smarrigt godis på det.

Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid Jens och titta på nån fotbollsmatch, jag somnar väl på en gång skulle jag tro. Natinatti!

ligger vi snart på you tube?

Nejni nu ska jag gå hem! men först ska jag och Malin försöka få upp våran film som vi gjorde i ettan, på you tube. Om vi lyckas så kommer den att komma upp här så ni får se!

Nu är du fast!

Jag hade tråkigt idag på skolan också, så jag blev lite barnslig och tejpa fast Malins armar. MOAHAHAHA!

image58

oaj!

image57AJAJAJ! min vän Patrick har klyvit tungan i helgen! Och ja, Patrick är han med alla piercings och tatueringar och han är så snäll! Titta gör ni på egen risk, jag kan ju varna för MYCKET blod. KLICKA HÄR
 
P.s det är den 6:e april ni ska kika på D.s


image55

image56

Ny design?

Jag är väldigt sugen på att göra en ny design till bloggen, den är så trist och.. vit nu. Kanske att jag ska göra det, men imorrn! Några förslag?

hej igen

Hejsan mina vänner, long time no see. Jag vet, jag har varit en usel bloggare på sistone och jag vet att jag har ljugit som en häst travar när jag hela tiden säger att NU, nu ska jag insann börja, sen skriver jag två inlägg och sen dör det ut. Jag är medveten om allt detta, men till mitt försvar kan jag säga att jag inte alls har haft det lätt den senaste månaden, ingenting har gått bra och jag har bara känt mig helt tom.
    Nu mår jag ialla fall lite bättre, och jag ska börja blogga igen! Ska börja imorgon! Jag lovar riktigt denhär
gången!

Och imorrn måste jag börja mitt "jag ska bli bättre på"- liv. Jag ska bli bättre på att göra allt mitt skolarbete i TID! Så jag ska se till att fixa det som jag inte har gjort klart än. Sen ska jag bli bättre på att gå till skolan istället för att åka buss, jag ska bli bättre på att bliv upp i tid. Ja, listan kan bli lång. Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa Candide, en gammal klassiker som jag måste plöja igenom, så det är väl bara att köra!

RSS 2.0