festfest

Jag skrev ju upp lite saker för mig idag, inget av dessa har jag gjort.. Menmen, jag är inte bitter! Nu är jag hemma hos Emma, ska festa lite :) hihi

gasch!

Ojojoj, dethär måste ni se! Ungen är fyra år. FYRA!

Bra fredag, so far

Idag kommer att bli en bra dag känns det som. Jag jobbar inget, men jag har ändå lite saker som ska fixas. Så bara därför kommer det en liten lista igen, bara för att jag gillar dem.




  • Gå till banken, måste fixa telefonbank så att jag kan börja spara mina slantar!
  • Kila in på televinken och få lite papper som jag måste ha
  • Köpa ny ansikttvätt och dagcreme, bara för att jag skulle börja så tog mina slut. Hrmf!
  • Ringa sveriges radio, måste få tag på dem idag
  • Sen ska jag träffa Ida, vet att hon är sjuk och allt det, men jag MÅSTE träffa henne nu!

That´s about it, än så länge ialla fall, det kommer säkert att komma till lite mer.




ung 2008

Idag har Emma bokat in mig och henne själv till dethär - ung 2008. Ungdomat träffas för att skaffa sig mer kunskap, utbyta erfarenheter och fördjupa sitt engagemang. Jag har själv aldrig varit på något sådant, men emma har och när hon bjöd med mig kunde jag inte säga nej. Jag är riktigt nyfiken och positivt inställd till den helgen. 19-21 septeber, ses vi där?

Nejmen, sova var det ju, NU!


äntligen hemma

Puh! Har precis kommit hem efter en heldag. Först skola (foto-tävling ute i regnet, nästan varm och kul) och sedan vinken 13-21, men jag klagar inte. Dagen har faktist varit förvånandsvärt rolig och har gått fort ändå. Allt känns fint och jag vill bara komma igång nu!

Sitter och skummar igenom aftonbladet.se och hittade dethär . Usch, jag hoppas verkligen att det inte var någon jag kände! Jag kanske låter hemsk nu, men så blir jag när sådant här händer. Såpass nära inpå en med, jag kör ju på den vägen ofta. Nej fy vad hemskt..
   Nu ska jag jag faktist ta och tvätta ansiktet (klarat mig helt än så länge), borsta tänderna och krypa ner i sängen. Jag är alldeles slut. Nattinatti

en blöt torsdag

Regnet öser verkligen ner utanför fönstret i lilla Hänösand, jag är dyblöt och inte alls taggad för nåt, men jag måste tagga på mig! Om en timma ska jag infinna mig på televinken för utbildning, och där ska jag också vara hela eftermiddagen och kvällen. P g a detta så kommer jag alltså inte kunna uppdatera något mer innan kvällen. Nu ska jag kila iväg och göra kladdkaka, ialla fall gick det rykten om det. MM!

bäbis kicks some ass

Haha, jag måste bara få länka till denhär videon, skrattar så jag håller på att svimma. Här ser ni varför. För ja, att sitta och titta på roliga filmer på youtube är också ett bra tidsfördriv, och det ska jag göra ett tag till!

var ska man göra av sin energi?


Nu har jag ett stort problem
- massor med energi och ingenstans att göra av den. Enkelt tänker du då, gå ut och spring en sväng. Detta är alltså inte ens att tänka på eftersom jag käkar penicillin för tillfället, så sätten att få ur sig energin är begränsade. Men jag har ändå knåpat ihop en liten lista: 





  • Städa - med en massa energi kan du få ditt rum/lägenhet/hus skinande rent!
  • Rensa garderoben - Inget är väl bättre än en välsorterad garderob där allt är där det ska?
  • Stryk kläder - det finns alltid något som behöver strykas, pappas skjortor till exempel?
  • Vattna blommorna - annars dör de.
  • Sätta på din favorit musik (måste ha lite drag) och rocka med - vem blir inte glad av det?
  • Sätta dig vid datorn och lägga harpan - lev dig in i spelet..!
  • När du lessnar (efter 10 min) spela ms röj - bra att fokusera på nåt!
  • När du lessnar hittar du en stackars klasskamrat på msn som du skriver hela växeln hallå till - inte direkt uppskattad, men du får utlopp för din energi
  • Hitta en stackars kompis på msn som är upptagen och skriv upptagen så många gånger det får plats i fältet innan du skickar - kanske inte heller så uppskattat, den ack så bra för att få utlopp för energin.
  • Till sist, när du inte klarar mer så kastar du dig upp från stolen och vrålar som en galning i 20 sekunder - se bara till att du är ensam hemma, annars tror de att du har fått spader.. Oops!

Allt detta fungerar kan jag garantera, jag har nämligen gjort research och.. Ja, jag blir lite omogen när jag är uttråkad och har en massa överskottsenergi, men jag vet att ni älskar min lista! Nu ska jag gå och fortsätta min research!



dags att börja!

Det finns något som jag är riktigt usel på - hudvård. Jag tvättar bort sminket, om jag har haft det under dagen och detta enbart med tvål och vatten. Smörjer gör jag bara om jag kommer ihåg det. Detta ska det nu bli ändring på! Jag ska from nu börja ta hand om mitt ansikte lite bättre, tvätta morgon och kväll och smörja lika mycket. Dessutom ska jag använda ansiktsmask en gång i veckan. Puh! Låter ju lite jobbigt :P

Vilket märke använder jag då? L300 finns att köpa på apoteket, och den gillar jag. Eller ja, de få gånger som jag använder sånt är det den jag använder.


åäö tillbaka!

Nu är problemen med åäö:na fixade, skönt tycker jag. Nu kan jag skriva vad som helst igen utan en massa krumelurer hit och dit. BRA!

skickat mejl

Nu har jag ialla fall skickat iväg ett mejl till blogg.se angående mina å, ä & ö:n. Jag blir väldigt störd av att de inte funkar och försöker nu göra något åt det. Tilbbaka till genomgången!

lunch och jobb?

Nu har jag precis kommit tillbaka till skolan efter en väldigt trevlig lunch på kina. Vi (jag och tvillingarna) fick sällskap med några televinkare, vilket var mycket trevligt. Hipp som happ så var en provperiod bestämd med start imorgon. Det ser jag faktist fram emot, jag hoppas verkligen att jag har mognat på mig sen senast (jag var 16 och ingen riktigt bra försäljare) och kan bli en hyffsad säljare. Jag vet vad ni tänker, att jag ska bli en av domdär jäkla försäljarna som bara ringer och stör. Och vad har jag att svara på det? Ja det ska jag! Jag ska tjäna pengar! Jag ska till New York i april (som det ser ut nu ialla fall)!

Nejmen, jag hoppas det går bra, det återstår att se. Nu ska jag i varje fall snart ha genomgång, så jag måste kila nu!

spring!!

Jösses vad klockan går, här har jag inte tid att sitta längre! Skolan börjar om 30 minuter, dags att pysa!


ny kamera till mig

Igår mina vänner, så var jag och köpte en ny kamera, yääy! D v s att det kommer att komma upp mycket mer bilder här, så fort mina kamera har laddat klart and so on. Ny jacka blev det med, men den får ni se senare! Nu är det dags för frukost.

allt rullar på

Andra dagen i skolan, går fortfarande bra! Jag håller på att knåpa ihop en disposition till mitt projektarbete. Jag och Frida bestämmde att vi skulle göra en klassbok. Dels för att ingen annan ville göra det och vi måste ju ha en sån, och dels för att ingen av oss hade några andra idéer och det verkade som skojj.

Annars så är jag seg som bara den idag, äter ju penicillin som sagt och det är någon form av starkare saker denhär gången så att skiten försvinner nån gång. Nej, tillbaka till dispositionen!

mer tabletter..

Jahapp, då har jag fått ännu en omgång med penicillin, andra denhär månaden. Men nu fick jag ialla fall starkare skit så förhoppningsvis försvinner halsflussen helt nu!



Men nu ska jag kila till skolan, första dagen here I come!


27 minuters kö..

Nu, efter 27 minuter i telefonkö så har jag fått tag på en sköterska på vårdcentralen. Klockan elva ska jag åka dit och då ska dom titta i min hals och ta prover (för er som inte vet så är min hals så svullennu att jag låter som.. nån med en fågel i halsen!). Jag hoppas verkligen inte att dom ska ta några blodprov.. Jag vill inte det!

Något penicillin kommer jag väl inte heller att få, jag har ju precis käkat sånt. Kanske att jag får nåt superduper? Hoppas kan man ju alltid, för nu är jag less på att ha ont i halsen! Jag ska gå ensam med.. det  är nog första gången jag ska gå ensam till doktorn, JAG VILL HA MIN MAMMMA! Nejmen, det går säkert finfint!

igår då

Ja, vi var ju uppe på murberget, där fanns det i princip bara mat. Det stog stånd med massa mat från olika länder och så. Jag åt något som var ganska gott från somalien, men något väldigt.. inte alls så gott, från eritrea.

På kvällen då? Jo, Emmelie och Marcus har nyss kommit hem från turkiet, så vi gick på bio. Den nya Arn var det som stog på schemat och.. njäe inte direkt nån favorit faktist.

Men frukost nu då, ska ju faktist till skolan idag.

iväg till murberget

Nu ska jag alldeles strax följa med mamma, hennes vän Annelie och hennes dotter (som är en gammal vän till mig) Emma till murberget. Jag har ingen aning om vad som kommer att hända där eller så, men jag och Emma bestämmde oss för att vi inte hade nåt bättre att göra. Nu måste jag skynda mig lite, har 25 minuter på mig och jag har fortfarande handduken i håret. Vi höres, hejs!

varför inte åäö?

Jag märkte nyss att inte å,ä & ö verkar funka på min blogg, mysko. Jag ska se vad jag kan göra åt det!

filmmys och skratt

Ikväll har jag och Ylva haft en otrooligt mysig tjejkväll. Vi gjorde smoothies (läs Ylva gjorde smoothies) och tittade på riktig tjejfilm. Den var faktist riktigt söt, dock gillade jag inte slutet alls. Men man kan ju inte få allt i livet.



Love ( and other disasters) med Brittany Murphy var riktigt söt, passar finfint om ni ska ha tjejkväll!

Nejni, nu ska jag faktist gå och lägga mig. Jag är så sjukt trött så jag vet inte vad! Nattinatti på er.




något bra med hösten?

Något som jag däremot ser väldigt mycket fram emot i höst är alla hörstskorna! Ni som känner mig vet att skor är min svaghet, särskillt höstisar! Stövlar, skoletter, allt! Mmm! Här är mina två favvisar från brandos.se





Kanske jag ska köpa mig ett nytt par, måntro?

skolstart snart

Skolstarten närmar sig med stormsteg, nästa måndag är det dags! Överallt hör jag hur folk längtar och verkligen ser fram emot det, de tycker att sommarlovet är långt och segt. What?! Är jag ensam om att tycka att sommarlovet försvann utan att jag ens hann blinka? Jag blev snuvad på mitt sommarlov och jag vill ha några veckor till!



Dags att plocka fram böckerna igen..

sablar, halsen höll inte

Jaja, mamma vet bäst heter det ju. Jag vet! Jag pratar förstås om träningen idag, jag skulle inte ha gått, men envis som jag är så gick jag ju. Nu känenr jag mig alldeles hängig och seg i huvudet, ögonen är tunga och halsen är krassligare än innan.

I`m back!

Okej, jag har ju haft en låååååååång bloggpaus nu, men nu så kände jag hur lusten började komma krypandes tillbaka till mig. Nu är ju sommaren i stort sett förbi (buhuuu) och skolan börjar igen på måndag. Sista året!! Det känns helt stört, men samtidigt sjukt skönt. Sista året, sen inge mer skola! M jag nu inte väljer att läsa vidare, vilket jag nog kommer att göra.

Så, vad står på agendan idag då? Jopp, det ska jag ta och tala om för er. Volleyboll för hela slanten! Det är upptaktshelg denhär helgen så två pass volleyboll idag och imorrn. Dock vet jag inte om jag kommer att kunna spela alla pass, har ju nyss haft halsfluss, käkat penicillin som en dåre och fortfarande sitter halsontet i! KOmmer ni ihåg förra året samma tid? Då hade jag det också.. Dags att operera ut mandlarna, men tyvärr så kommer det att ta minst 5 månader.

Nej, nu måste jag gå och klä på mig, måste åka snart!

                

RSS 2.0