nästan en redaktion?

Härlig vecka denhär kommer att bli. Inte en enda riktig lektion, utan hela veckan är tidningsvecka! D v s att vi under denna veckan inte gör något annat än att jobba på en tidning. Det är riktigt roligt att själv få välja vad tidningen ska handla om och dess innehåll. Sitter just nu och jobbar på Annikas idé, mode! Vi ska tillsammans skriva om vårens trender och bla bla, sen ut på stan med kameran och testa, testa, testa! Roligt, roligt. Vilken tur för mig att jag har så mycket tidningar hemma så jag kan få lite idéer om vad jag ska skriva. Haha det är n'ästan som en liten redaktion här nu. Nu back to work

nästan på g

så, nu är jag nästan på g. Efter en låång vecka hemma i sängen så börjar febern äntligen ge med sig. Ingen feber, inget halsont och bara lite hosta. Såå skönt att slippa ligga hemma nå mer! Jag undrar bara hur många personer som jag har lyckats smitta under tiden. Hm, ja åtminstonde halva min familj och antagligen några fler.

Utanför fönstret så faller snön ner. Suck, för en vecka sedan var marken helt bar och då längtade jag efter snön. När den väl började falla så kände jag att jag helst är utan snö. Jag vill bort! Jag vill resa iväg! Till nåt soligt land med palmer och stekhet sand. Mmmm, tänk att spendera dagarna med att ligga och flyta runt i ett kristallklart hav. Men de tabkarna känns långt bort när termostaten visar -11 och taken är täckta av ett tjockt, vitt lager.

Det är ju tur att det är 27 nästa lördag. Min födelsedag! Egentligen vet jag inte varför jag längtar så mycket, nog för att dte är kul att få presenter men jag klarar mig alldeles utmärkt utan. Och inte fyller jag något roligt heller, alltså inte 18 eller 20 eller nåt sånt. 17 måste nog vara den tråkigaste åldern. Man bara längtar tills man fyller 18.. Men men, 17 är en bit på vägen. Ciao!

feber, hosta och halsont..

det är vad jag får stå ut med idag.. Det är inte roligt alls! Känns som om jag har sett samma film 3000 gånger. Varför måste jag vara sjuk? Jag orkar inte, jag hinner inte heller för den delen. Har massa saker som jag skule behöva göra, men jag kan ju inte gå till skolan om jag knappt orkar kliva ur sängen. På tal om säng, nu blev jag sugen att krypa ner under duntäcket och vila lite. Bye!

Jens är bäst!

Jag skulle skriva nåt roligt, så här kommer det: Det var en gång två älgar som satt i en gran, när plötsligt ett ufo landade i granen bredvid. Då sa den ena älgen till den andra: "Jag tror han bor där".

Nu fick han gå från datorn för att jag skulle kunna skriva nåt om honom. Men när han läser dethära sen så får han än en gång veta att jag verkligen älskar honom. Han är det bästa som har hänt mig och jag är så glad att jag träffade honom. Nu har jag inte tid att skriva nåt mer för nu vill jag gå och ge honom en kram. Herrå!

iih!

IIh vad jag längtar tills ikväll! Längtar till Jens! Blir alltid så glad när jag ser honom, flera dagarsen sist. But what to do? Jobba måste man ju. Tur att det finns en så bra uppfinning som en telefon. Längtar!!

Ikväll blire hem till Leila, det blir nog roligt. Spela spel! Jag kommer att sopa banan med dem alllihopa! Nu måste jag kila, see ya!

trött!

Hjäp! Är supertrött idag. Somnade dock halv tio igår kväll och vaknade runt nio imorse. Jag borde inte vara trött alls, men det känns som om jag inte har sovit på en vecka. Annars en lugn dag idag, bara filmning hela dagen, sen en trevlig eftermiddag med Emmelie att se fram emot. Hade hoppats att hon kunde göra mig en känst. Jag vill ha ett halsband från gina, men eftersom det inte finns i härnösand så kan hjon springa in dit i sundsvall, hon som är där varje dag. Toppen toppen.


hädelselös dag

jaha, nu sitter jag här syslolös igen. 40 minuter till ska jag sitta här och göra ingenting. Kuul! men jag ska inte klaga. Ett av mina nyårslöften var ju att försöka klaga mindre. Det var ju mest för min omgivnings skull. 

Det har varit en ganska händelselös dag, förutom att jag och Leila höll på att bli vittne till en krock när en röd bil kom över på fel sida av vägen och en annan bil höll på att köra på honom. Som tur var så kunde den andra bilen veja och undvika att krocka. 

Så nu har jag iaf varit sysslosatt de få minuterna det tog att skriva dethära. Peace out!

aldrig före klockan nio!

klockan har bara hunnit bli halv nio, redan har det hunnit hända en bra sak och en dålig sak. Den bra saken är att engelskan är inställd! Den dåliga saken är att engelskan är inställd! Dom hade kunnat.. göra en tankeöverföring så att jag kunde sova en timma extra. Det är jag värd. Jag orkar faktist inte kliva upp klockan halv sju varenda morgon. Om jag fick bestämma så skulle skoln aldrig börja före klockan nio och aldrig sluta efter klockan två. Det skulle vara så skönt!

Rättning: Det är inte 20 veckor till sommarlovet. Det är 22 veckor kvar. Huh! Hur ska jag orka härda ut i 22 veckor? Det är ju en halv evighet, minst! Men jag får försöka klara mig. Snart kommer ju påsklovet och sportlovet och så är det kristi himmelsfärd och pingst. Det är iaf några dagar ledigt lite här och var. Jag längtar till första veckan i mars! Sportlov och jag kan bara sova. 

trött..

Sitter som sagt på skolan, alla ser väldigt upptgna ut, utom möjligen den lilla skaran i hönet som har ett ganska högldutt samtal. Själv sitter jag här, är inte upptagen alls och alldeles för trött för att orka följa med i samtalet. Trött, ont i huvudet! Jag tror jag håller på att bli sjuk. Jobbigt, orkar inte vara sjuk igen. 

Inte har det kommit någon snö än heller, jo, två futtiga snöflingor har landat på marken, smällte och blev till ena isbanan. Det var väldigt halt när jag skulle försöka glida till skolan. Men jag klarade mig iaf utan att ramla. Jag cyklade till och med i helgen. Det gick inte särskillt fort och det gick inte att cykla i uppförsbackarna. Så fort det började slutta uppåt så snurrade hjulet en massa, men cykeln stannade där den var. Alltså, det gick inte fort men jag cyklade iaf. Det gick snabbare än att gå. Skulle hem till Emmelie, och sen så traskade viiväg till Johanna. Det var ganska trevligt, men jag hade överskottsenergi. När vi sen skulle hem igen så var det en väldigt mysko gubbe som körde runt och vände och hade sig. Det slutade med att jag och Emmelie stog och klämde ihop oss vis dörringången vid tandläkren. 

Så, nu orkar jag nog att gå och följa med iu samtalet. See ya!



back on track

Nu var det länge sen jag skrev. Nu är jag back on track. Under dessa två veckor som har skridit förbi så har jg hunnit med ganska mycket. I korta drag : Stresshandlat de sista julklapparna, firat jul, försökfyndat på mellandagsrean (fyndade en jacka iaf), "bråkat" med annika (hoppats det har löst sig nu), firat nyår (riktigt trevligt), varit i vemdalen och åkt snowboard (kom såklart hem med en stukad tumme), jobbat lite, sovit och pussat på Jens. Det sistnämnda är verkligen trevligt. 

Nu har skolan börjat igen, första dagen, första måndan. Shit, jobbigt! Okar egentligen inte, fast jag orkar endå.  Nu är det bara 20 veckor till sommarlovet. I´ve got big plans. Vi får väl se hur mycket av det jag har planerat som jag faktist kommer att hinna göra. Måste göra en lista. Listor gör livet lite lättare!

RSS 2.0