AJJJEE!!

Jädra skit jädra skit jädra skit JÄDRA SKIT!! Nu tänker ni nog: "vafasen är det för fel nu då?" , och då kan jag svara er med att JAG HAR FÅTT PEST I FOTEN! Jag kan inte stå, jag kan inte gå, jag kan knappt sitta och dte gör så ont hela tidne att jag bara vill gråta.Och dethär som bara är en "kraftig stukning", eller ja, bara och bara, då vill jag inte ens tänka på hur jädra ont det måste göra om man har brytit nåt. Jag känner mig väldigt hjälplös och väldigt irriterad, det var ju verkligen såhär som jag vlle börja mitt lov. Plus att dte är andra gången! Samma fot och samma ställe, dock var det värre förra gången, tror jag ialla fall. Nej nu ska jag läsa lite bloggar och tycka ännu mer synd om mig!

äntligen

håret blev bra iaf.

NOOO!

MEN HERREJÖSSES! Jag har varit så upprörd sen igår!Såg reprisen av fredagens idol, missade ju  i fredas för att istället bege mig till en värdelös fest där alla bara var.. knepiga. Så fort jag vänder ryggen till blir det svenska folket komplett galna och röstar ut Evelina. EVELINA!? Varför? Hon är ju såå söt och hur bra som helst. Nej, skärpning! Andreas ska åka nästa gång, så är det bara!
   Och jag som alltid har stått på Sams sida, jag har tyckt att han är så snygg och så bra, nu vet jag inte riktigt. Anledning? Han sjöng Metallicas "Nothing Else Matters", bara det gör mig upprörd, man sjunger ALDRIG "Nothing else matters" eller "mama said", man gör bara inte dte. Inte om man vill vara min vän iaf. Det går inte att göra sin egen tolkning på de två låtarna. Alla Metallicalåtar är ju liksom heliga, men de andra låtarna skulle jag kunna förlåta, men nej Sam, jag är inte din vän längre!

Nu ska jag vara hurtig och ta mig en promenad, är det lov och man är ledig hela veckan så måste man ju göra det bästa av den evckan. Ut i regnet!

att ha eller inte ha lugg, det är frågan

Okej, jag har inte suttit vid en dator på flera dagar, så därav det usla bloggandet. Men iaf så är jag ju numera mörkhårig, och jag älskar det! Det är faktist min färg, mörkbrunt alltså, iofs så var det roligt att testa något nytt med ändå så var inte blondt jag.
     Och jag ska klippa mig idag, härligt! Mitt hår är verkligen i behov av en klippning, men jag har fortfarande inte bestämt mig med luggen, lugg eller inte? Vad tycker ni?

i brist på annat

så kan jag ju berätta om mitt och mammas lilla äventyr igår med bilen. Vi var ute och körde och allt gick super, tills vi skulle parkera uppe vid museeumet. Jag svängde in och stannade, dock vääldigt snett och när jag skulle backa ut så ( p g a olika faktorer) råkade jag köra lite i diket. Men balla inte ur nu och ta det alldleles lugnt, jag körde bara ner med ena bakhjulet en liten bit ner i diket. Det var bara för mig att hoppa ir så att mamma fick köra upp igen. Efter det så gick allt finfint och inga mera insidenter ägde rum. Bra för mig

ahaha

image25Hittade denhär sjukt roliga bilden när jag satt och läste bloggar på veckorevyn.com. Jag har fortfarande inte slutat skratta!

äntligen!

Äntligen, Annika, som jag har väntat!

jobbiga måndag

Nej, inte måndag.. Hemska måndag.. jag är toktrött och seg som bara den, jag orkar verkligen inte med måndag idag. Jag vill bara hem och ligga i soffan. Bara 3 ½ timme kvar tills jag får gå hem.. Snälla kan inte de timamrna bara rusa förbi? Det vet jag ju att de inte kommer att göra, de kommer att släpa sig fram och de kommer att kännas som sju år!
    Men en sak är ialla fall bra med idag, min mamma har äntligen köpt det gråa garnet jag ville ha, "vinga" heter det och är ett halvmörkt grått garn som jag sk virka en halsduk av, jag älskar att virka, virka är "nördhobby". Och vill bni skylla på någon för det så skyll på min mormor, det var hon som lärde mig det för en sisådär sju år sen, och jag kommer fortfarande ihåg hur man gör. Men jag kan bara göra halsdukar och sånt som är rakt. Kan alltså inte göra vantar som kräver fingrar och sådana saker. Men jag gillare!

P.S Nej nu måste jag komma på hur man får in loggan på bloggen, ingen som vet hur man gör? Tor?!

rätt idol åkte

Igår var ett bra program av idol! Jag tyckte att idolerna gjorde riktigt bra ifrån sig faktist, och det var ju kul.Det var riktigt spännande på slutet för jag var riktigt chockad att Mattias var bland de två sista, men det kasnke inte bara är jag som tycker att han är lite tråkig. Snygg, men tråkig.

AMANDA - Oj vad bra hon var! Äntligen visade hon det svenska folket vad hon kunde!

DANIEL - Skitbra, mer behöver jag inte säga.

EVELINA - Jag tyckte att Evelina var riktigt bra, låten var bra och den passade henne hur bra som helst. Kishti tyckte att hon var för hes, men jag gillar detdär hesa. Härligt att lyssna på.

SAM - Åh vad han är BRA!! ÄNTLIGEN gjorde han bra ifrån sig! Fortfarande får han mitt nackhår att ställa sig rakt upp.. Och nu hade han  också fått på sig lite snyggare kläder än förra gången.

CHRISTOFFER - Det var intressant att höra hohom igår och han var ju riktigt bra. Det är han jämt.

MARIE - Jaha, vad ska man säga. Igår var hon inte särskillt bra, sågmässigt var det ju okej, men hon var lite tråkig att titta på. Och vafasen hade hon på sig? Det var ialla fall inte särskillt snyggt det heller.

MATTIAS -  Fortfarande tråkig tycker jag men som sagt lite ckockande att han var bland de två sista. Nya tag!

ANDREAS - Nej,nej,nej,nej. Han sjöng fel flera gånger, har uselt uttal och är bara rent ut sagt ett sömnpiller att titta på. Trodde att det stog mellan han och Gathania, emn det är hans tur nästa gång.

GATHANIA - Ja, alltså. Hon var inte bra igår. Hon var inte det. Det var långsamt att titta på och det var rätt att hon åkte hem tycker jag.

Ja, dte var ialla fall så jag tyckte, nu ska jag ut och promenixa!













Idolfredag

JIPPIE! Ikväll är det idol! Ah, jag gillar idol. det är ju hur roligt som helst att titta på audutions för dte är ju så roligt att se på när en massa personer gör bort sig. Och sen är det härligt att se själva finalen. Ikväll är temat "hitlistan", kommer nog att bli riktigt intressant att se.

Amanda -  "Don´t hate on me" NU är det dags för Amanda att visa vad hon kan! Hon är ju skitbra, men hon måste visa det med!

Daniel - "I don´t feel like dancing" Min favorit, han är så bra, han sjunger som en jäkla gud och ser ut som en med! Vad jag menar är alltså att: jag tror att han definitivt kommer att leverera ikväll!

Sam - "Tired of being sorry" Å vad jag hoppas att han gör bra ifrån sig ikväll. Han är så snygg att de små hårstråna i min nacke ställer sig rakt upp. Han har en så sjukt härligt röst, nu måste han bara visa vad han går för. Ikväll är Sams kväll!

Christoffer - "Say it right" Det ska bli intressant att höra hans tolkning av Nellys hitlåt. Själv har jag haft lite svårt för Christoffer, men förra veckan var han så bra att jag helt har ändrat mig!

Evelina - "Apologize" Jag gillar Evelina, hon är frän. Men jag tror inte att ikväll kommer att vara en succé fäör henne. Kanske är det bara för att jag inte gillar denhär låten, men det är upp till bevis!

Marie - " Big gilrs don´t cry" Jag har väldigt svårt för henne. Okej, hon har en hyffsad röst men vafasen!? Hion kan inte röra sig på scenen..

Andreas - " A little bit of love" Helt ärligt, vad gör han i idol? Han är så sjukt tråkigt. Han har väl en hyffsad röst, men han ärn ju så tråkig att man somnar.. Näe, jag tror han ryker ikväll, sorry, men så 'är det bara.

Gathania - "Umberella" Det kan bli ganska intressant ikväll, Jag gillar ju inte riktigt henen, hon är lite tråkig. Men hon har endå gjort ganska bra ifrån sig. Vi får se, hon ligger nog lite risigt till idag.

Mattias - "Summer love" Okej, han lär ju bli flickfavorit, men han är ju så tråkig! Han ser ut som vilken "boyband"-kille som helst. Han är snygg att titta på, visst, men han når inte riktigt hela vägen fram. Ialla fall inte enligt mig.

Så ser alltså startfältet ut ikväll, hur tror ni att det går?





 

körkort i sikte

Jag är bäst! Det är ju sjukt hur duktig jag är på att köra bil! Den hoppade ingenting alls igår. Wohoo! Jag ska ut och köra idag igen! Körkortet är i sikte!


fem till

Nänu är det på tiden att jag går och duschar så att jga kommer iväg till skolan nångång. Men det är ju så skönt att sitta här och lata sig lite. Ehm, fem minuter till, sen måste jag!


Den bästa sjukhus-serien?

Den frågan skulle kunnas diskuteras länge, om det inte vore så att House fanns. House är utan tvekan den bästa sjukhus-serien som nånsin gjorts! Det är så spännande nu att jga inte klarar av att vänta tills nästa tisdag för att få veta om Foreman är förlamad i benen eller inte!

höj straffet!

Läste nyss att de två sk stureplansprofilerna som våldtog en 19-årig kvinna tidigare i år har äntligen fått vad de förtjänar - 4 års fängelse var! Men jag tycker ju att de borde ha fått ett hårdare straff. När man väljer att våldta någon så får den personen dras med det i livstid, alltså borde det bästa sättet att straffa våldtäcktmän vara att ge dem livstid i fängelse, dte är ialla fall min åsikt!




nån som vet?

är det nån som vet hur man gör för att få in sin logga på bloggen.. jäkla skit för mig! Jag har ju fått en skitsnygg av Tor, men eftersom jag är så dålig på sånthät skit så kan jag ju förstås inte få in den.. crap!

seg dag?

Idaghar avrit en ganska bra dag! Fick riktig bra kritik på min parfymreklam som vi hade på medie-kommunikationen. Det varriktigt bra med tanke på att jag krafsade ner den på typ 20 minuter.
    Klockan är bara kvart över elva men det känns som om klockan är minst tre! Jag längtar hem till min cosmo och en loka päron!


F-f-f-f-fredag!

Okej, jag har inte bloggat på länge, men nu så. Idag är det fredag!! Å härliga fredag! Det är alltid lika skönt med fredag och idag ska vi bowla med klassen. Kan det bli roligare? Näe!

äntligen skola?

Okej, nu är jag hungrig! Är relativt frisk nu så jag är på skolan, har foto nu så jag sitter och kollar igenom mina panoramabilder, ganska skoj faktist. Förutom att mina armband plingar så jäkligt..

Hah, fick grejerna från zoovillage idag! Wohoo!! 

P.S. nån som vet hur man får in en logga till bloggen? Tor har varit snäll och gjort en åt mig, nu ska jag bara få in den!



btw!

GRATTIS Marcus "morfar" Rönnkvist på födelsedagen!! Jag kommer förbi imorrn!

lägesrapport:

fortfarande sjuk. Möjligen bihåleinflamation, hoppas jag slipper, jag har ätit tillräckligt med penicelin för i år (skit samma om jag stavade fel). Dock är jag på bättringsvägen och känner mig mycket piggare, vilket betyder att det blir skola imorrn. Men! Jag har ialla fall någonting att se fram emot,. Vårt (mitt och Annikas) zoovillage-paket har äntligen kommit! Kul! Alltid kul med nya saker.

gasch!!

Nu har jag blitt sjuk igen, och denhär gången är dte inte nån lätt liten förkylning som man klarar att gå till skolan och så. Nej nu är det: Först och främst en megaförkylning, halsont, huvudvärk och sist men inte minst.. magsjuka.. Nej! Jag vill inte ha, jag vill bli frisk!!

RSS 2.0