seg

Pihu, vad seg jag är i kroppen. Först nationella i matte ( som gick skit ), sen gym i 1½ timma och efter bdet idrott, fotboll i en timme. Jag är helt slut! Men jag känner mig riktigt duktig, så duktig att jag nu ska slöa lite och läsa bloggar!

volley på stranden

Ah, jag känner i benen att de har fått jobba idag, de är lite möra. Malin ringde mig nyss och ville att jag skulle komma dit, hon ville fara ut till smitingen (strand) och kolla om det fanns några volleybollnät. Vihoo, volleyboll! Iofs så är vi bara tre st men vi kan nog fixa nåt av det med.

biobiobio

Jag var ju på bio i fredags med mami, 27 dresses såg vi. Den var helt okej, inte fem T:n men som sagt, helt okej. Det var en väldigt tjejig tjejfilm och väldigt förutsägbar, men absolut roande. Dagen efter var jag och jens i sundsvall och sprang runt lite, vi bestämde oss för att gå på bio där med, superhero movie såg vi. Den var sämst! Inte alls bra och knappt rolig alls. Definitivt inte värd att se!

Kreativ var det ja.. go!


hål och lunch

Jag är helt slut i kroppen, det visade sig att vi hade ett hål på nästan fyra timmar idag, så jag, Malin och Annika bestämde oss för att dra till Wayne´s och kläka lite lunch. Det var himla smarrigt, min var den (inte så lilla) toasten, grönsaker och en cola light. Mmm!!

image64

Efter lunchen hade vi fortfarande tre timmar att slå ihjäl, så jag bestämde mig för att dra på gymmet. Körde ett hårt benpass och är nu hur slut som helst i kroppen. Webbdesignen började 13.40 igen, så dte var bara att pallra sig hit efter gymmet, Malin skulle vara här men icke sa nicke. Jag antar att hion jobbar, vilket är hur bra som helst för henne. Jag vill också jobba, GE MIG JOBB!!

Nu ska jag försöka att göra något kreativt här, hörs senare!

bio ikväll

Nu måste jag kila och ta på mig lite kläder, jag och mamma har nämligen blivit medbjudna på en liten mor-och-dotter-biokväll av mammas kompis. Mysigt! Vi ska se 27 dresses, jag har höga förväntningar och godtar inget sämre än fem T:n. Ni vet, som 5 plus, fast t:n nu eftersom mitt anmn böjar på t :P

Jag hoppas att jag kommer att kunna hålla mig vaken, jag jobbade ju imorse och fick släpa mig ur sängen halv sex imorse! Det är aldrig kul, men kul är det när pengarna rullar in!

RSS 2.0