filmkris

Äntligen hemma efter en hård skoldag. Började dagen klockan nio med idrott, och avslutade därefter dagen med filmning. Sitter därför här med knallröda läppar och håret i en sne tofs. Måste säga att Annika gjorde ett bra jobb som Blondie, men dagen kan ha slutat med katastrof! Vårat band fastnade i kameran och gick inte att ta ut, tillslut fick Staffan ( lärare) ut det, dessvärre var det i trasor. Jag hoppas verkligen att han kan laga bandet, för ungefär halva våran film finns på det! Go Staffan!

Nämen nu kom Jens, så gotta go!

trötta söndagar

jaha, ännu en söndagkväll.. suck. Jag vill ju ha lördag! Jag gillar lördagar, man kan göra lite vad man vill och behöver inte oroa sig för att behöva kliva upp tidigt. Härligt härligt! Men söndagar är ju lite annorlunda, dom brukade vara allmänt slöa och långdragna. Tråkiga är ett bättre ordval, sen så träffade jag Jens, och nu är söndagarna inte lika tråkiga längre. Men en sak som inte ändras med söndagar är att man jämt är trött! 

Annars har min helg vart trevlig, mycket mys, och en trevlig vända på stan med Annika i lördags. Om fredagen räknas till helgen så hade jag en trevlig vända på stan med Leila. Leila, jag hoppas att du hade det trevligt hemma hos Emma och Nicke.

Hm, en ganska oinressant grej som jag har tänkt lite på är vädret, det är nu slutet av november och det är plusgrader! Det måste väl nästan bero på växthuseffekten, elelr vad säger ni? Nånting possitivt med den skulle kunna vara att sommrarna blir varmare och längre, om de nu blir det. Hörde nånstans att det kunde bli mer nederbörd p g a växthusef. Som om sverige behöver det. Det regnar nog som det gör! Nä nu måste jag gå och plugga religion. Skrivning imorrn, jag är på g!


tidig lördag

började jobba klockan åtta, men så behöver jag ju bara jobba i en timma med, så då är det ingen fara. Körde moppe idag igen, det går fortfarande men jag tror inte att jag ska köra nå mera. Det är halt och jag vill helst inte ramla.

Ialla fall så tror jag att det kommer att bli en härlig lördag, skulle vara med Jens och det är alltid kul :) Undra ifall Härnösandshus har öppet idag? måste gå dit och lämna ett papper från volleybollen, MÅSTE KOMMA IHÅG DET! shit, jag måste nog bli bättre när det gäller att handskas med papper, för jag tappar ju jämt bort allihopa. Oh well, det får jag ta itu med sen. Nu ska jag gå och blåsa håret!

internet igång igen!

Efter en hel, lång dag utan att internet har fungerat så är det nu igång igen. Vad härligt! Idag är det programdag på skolan, alltså inga lektioner! Vad vi ska göra på programdagen har jga ingen aning om, men jag hoppas att vi slutar tidigt för jag vill åka ner på stan och köpa nya skor!  (Annika, denna gång behöver jag faktist skorna). Shit vad klockan går! Sitter jag här längre så kommer jag ju försent. Undra om mankan ta moppen idag?

kanske, kanske inte..

sitter här och känner mig faktist riktigt fin, det är en härlig känsla. Jag hade ju faktist hoppats på att jag skulle hinna träffa Jens en liten stund idag, kommer nog inte att bli så. Han är i Sundsvall och hälsar på en kompis på sjukhuset, och det tar tid, det förstår ju jag. Men men jag får nog sitta här och hoppas att han kanske hinner dyka upp en stund, ett litet tag till.

Annars så har jag haft prov idag! I engelska och det är jag bra på, så provet var a pice of cake. Annars så har proven i skolan lyst med sin frånvaro, detta var det tredje provet på hela terminen och jag som trodde att det skulle ha vart ett par fler. Inte för att jag klaga eller så, inte alls! Nä nu ska jag gå och sysselsätta mig själv med den halvlästa SOO-tidningen som ligger på min säng. See you next time!

Inledningen

För att inleda min bloggning (faktist andra gången, men glömmde liksom bort den förra) tänkte jag att det som löäser detta kanske vill ha ett hum om vem jag är, och om ingen läser så får väl ingen ett hum om vem jag är. Ialla fall så heter jag Therese Caroline Kemppainen och är 16 år (fast bara i två månader till) och jag tycker om att ha kul! Om ni vill veta lite mer om mig så föreslår jag att ni tar en sväng förbi Annikas blogg ( eastman.blogg.se) och läser det som står om mig där. Jag blev faktist riktigt glad när jag läste det alldeles nyss. Jaja det får räcka som inledning!

RSS 2.0