valborg, hurra?

Idag är det alltså valborg. I vanliga fall brukar jag gilla valborg, men i år är jag på så dåligt humör så jag har svårt att tro att det kommer att bli en rolig kväll. Satan. Satan! Varför ska jag låta det här förstöra min valborg? Men jag kan ju förstås inte låta bli.. Nu ska jag kila iväg och titta på Annikas nya klänning. Skoj dte ialla fall.

Hårda skor och krig

Aj, får ont i fötterna.. Vad är det med mig och små, söta ballerinaskor? Mina svarta i lack är ju så fina! Men aj, inte alls lika sköna, men jag ska härda ut! 

Annars en skön måndag,ganska ovanligt. I vanliga fall hatar jag måndagar, man är alltid så trött och hela dagen släpar sg låångsamt fram. Började dagen med att titta på "welcome to Sarajevo", trodde inte att jag skulle uppskatta den men man blev helt tagen. Den handlar om en reporter som rapporterar från Sarajevo under kriget. Vissa av bilderna när man får se människor ligga ihjälskjutna på gatorna är riktiga bilder från kriget.. Det är svårt att tänka sig hur vissa männiksor måste leva. Jaja, glad att det inte är jag. Nu måste jag springa!

For what it´s worth

Jag vill åka! Jag vill åka nuu!!! Jag vill hinna dit, för tänk om något skulle hända så att jag aldrig får se honom igen.. men nej, positiva tankar var det, jag hör en viss röst i huvudet som tjatar på mig att bara tänka positivt, och det hjälper faktist. Men för all del, vi verkar inte komma iväg ialla fall. Crap!

Men en sak slog mig alldeles nyss, idag är det den 11:e. Egentligen inte så viktigt, men den elfte påminner mig alltid om något väldigt bra. Något som jag helst inte vill vara utan. Hihi.

Men det verkar som om vi ska åka endå, halleluja!

We are the campions!!! (nästan)

Sköna, härliga, underbara tisdag! Är på ett strålande humör fast än huvudet dunkar lite avvaktande i tinningarna. Men det är en bra tisdag! Och nu blev den ju ännu bättre! Våran film (ja precis den som vi hade med i vinterfestivalen07) blev nominerad! Okej, så vi vann inte men vafasen gör det när vi blev nominerade! Tre st (inklusive vinnaren) blev nominerad och det var ca 30 filmer med!

Andra nominerade var:
Titta det regnar!
Gjord av: Malin Östman, Therese Kemppainen, Annika Östman och Leila Benjari. (En gripande historia med bra manus. Slutpoängen är snyggt sammanlänkad med början och knyter ihop berättelsen med känsla. Intressant sätt att visa ett tungt ämne och vi hoppas få se mycket mer av dessa unga filmskapare i framtiden.)  http://www.vinterfestivalen07.se/

Härligt, härligt! Nu ska jag titta på några intervjuer, hah! Roligt!

RSS 2.0